Dünya gündemine bomba gibi düştü! Moğolistan’da Ejderha mı bulundu?

Sosyal medyadan bugün ortaya atılan iddia şoke etti. Moğolistan'da bir ejderha bulunduğu iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü izleyenleri hayrete düşürdü. Moğolistan’da ejderhaya benzeyen bir yaratığın bulunduğu iddia edildi.

Bulunan sözde ejderhanın görüntüleri sosyal medyayı da salladı.

İşte Moğolistan’da ejderha bulunmasıyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

sosyal medya üzerinde dolaşan görüntülerde moğolistan’da bir ejderha bulunduğu iddia edildi. varsa eğer hiç şaşırmam:))

smaug’un çorak toprakları şimdi bir anlam ifade etmeye başladı.

tamam paket yap usta bekliyoruz arabada.

bizim mahallede de vardı aynısı. bunlar küçükken çok şirindir, cebinizde çakmak niyetine gezdirebilirsiniz lakin inanılmaz bir iştahları var. bir yaşında kedi, üç yaşında at boyutlarına gelirler. sadece etle beslendikleri için de bir süre sonra tüm maaşınızı kasaba yatırmanıza neden olabilir. en güzeli bahçesi geniş bir evde beslemek.

görebileciğiniz ejderhadır. bir çok ufak yt hesabı aynı başlık ile paylaşmış. aynı emojiler kullanılmış. muhtemelen bir dizi ya da film virali.

olur öyle şeyler. geçenlerde bizim evin su deposundan tarih öncesi megalodon köpek balığı çıkmıştı. yazık daracık yerde susuz kalmış hayvancağız, hafta sonu afyon gazlıgöl termal tesislerine götüreceğiz.

görsel çok inandırıcı geldi. sanki ütü makinesiyle çekilmiş gibi. ayrıca gerçek bir ejderha olacak da korkmadan yanına bu kadar yaklaşabileceksiniz. bir de böyle fantastik haberlere ait görseller ( uzaylıdır ejderhadır vs.) nedense hep ortadoğu’da çıkıyor.

öncelikle gerçek olduğuna ikna etmeli.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir