Eti Petit Beurre rezaleti! Bisküvinin içinden çıkan şey şoke etti

Eti Petit Beurre rezaleti sosyal medyada gündem oldu. Bisküvinin içinden çıkan ipi paylaşan sosyal medya kullanıcısı, ‘’Belki bir çocuk fark etmeden bunu yiyebilirdi’’ diyerek tepki gösterdi.

featured

Geçtiğimiz haftalarda suyun içinden deniz anası gibi cismin çıkmasının ardından bu kez bisküvinin içinden ip çıktı. Makine mühendisi olduğunu iddia eden bir kullanıcı, marketten aldığı Eti Petit Beurre bisküvinin içinden ip çıktığını iddia etti.

Bisküviyi yerken kırılmadığını fark eden kullanıcı, cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti. ‘’Bisküvi kırılmıyor. Ben de sizinle birlikte öğreneceğim.’’ diyerek bisküviyi kıran vatandaş, çıkan ip karşısında şoke oldu.

‘’Ben ya da bir başka biri belki bir çocuk fark etmeden bunu yiyebilirdi’’ diyerek sosyal medyadan ip çıkan bisküvinin fotoğraflarını ve videosunu paylaşan o kullanıcı şunları söyledi;

Seri üretim gıda rezaletidir. 19 Kasım 2022 Eti Petit Beurre yerken birden dikkatimi bisküvinin içinde kopmayan bir şey dikkatimi çekti. Nedir diye bakmadan videoya almak istedim çünkü yıllardır Ekşi’de rezalet başlığı okuduğumdan kanıt yoksa güven yok biliyorum.

Bisküvinin içerisinde çuval ipi gibi bir ip çıktı. Gıda çok hassas bir nokta olduğundan paylaşmak istiyorum. Ben ya da başka biri belki bir çocuk fark etmeden bunu yiyebilirdi.’’

İşte Eti Petit Beurre rezaletiyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları;


olayın seri üretim ile ilgisi yok.muhtemelen biskuviye koydukları şeker çuvallarınin iplerinden biri.. olabiliyor maalesef hoylenhatalar, filtreleri geçmesi ilginc..ama yazar yerinde olsam, zararsız ipnyerine masadaki kanserojen maddeden gecen hafta geri çağırma kararı olan bir markanın baharatlarına daha çok dikkat ederdim..

bu görüntüyü de savunan beyinsizler çıkabilir önceden bir üründe böcek çıkmıştı burdaki beynini bırakmışlar buna “protein ne güzel” demişti hindistan kalitesinde bir ülkede yaşıyoruz çok değil 10 seneye kalmadan tam hindistan olursak sakın ağlamayın bu görüntüler normal değil olmamalı da.

olmaması gereken hata. çünkü sen ülkenin ve sektörün en ünlü, en köklü iki gıda firmasından birisin. sen üretim bandında böyle bir hata yaparsan diğer firmalar neler yapar aklıma dahi getirmek istemiyorum.

haklı bir rezalet. ya boğaza dolansa o şey. avukat desteği ile tazminat davası açın. ya da buradaki saçma sapan yorumları okumaya devam edin

rezalet gibi rezalet. 10/10

evet olmaması gereken hatalardan. fakat bu denli seri üretim yapan fabrikalarda, milyonda belki de milyonlarda bir ip çıktı diye karalamak durumunu doğru bulmuyorum.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir