Esra Erol’da’da gözyaşları sel oldu! Hiç görmediği anne ve babasını arayan 18 yaşındaki Kadir Eren’in hikayesi yürekleri dağladı

'Esra Erol'da', programı pazartesi günü itibariyle yeni sezona giriş yaptı.  ATV ekranlarının rekortmen programı Esra Erol’da’ya katılan18 yaşındaki Kadir Eren, hiç görmediği anne ve babasını bulmak için ünlü sunucudan yardım istedi. Hikayesiyle yürekleri dağlayan Kadir Eren, hem Esra Erol’u hem de ekran başındaki izleyicileri ağlattı

featured

ATV’nin sevilen ve en çok izlenen programı ‘Esra Erol’da‘, yeni dönem yayın hayatına pazartesi günü başladı. Yeni döneme yine bomba gibi başlayan ‘Esra Erol’da’, bugün 18 yaşındaki Kadir Eren’in hikayesi konu olarak ele alındı.

Yaşama dair farklı hikayelerin konu olarak ele alındığı programda bugün Kadir’in hikayesi, damga vurdu.

Edirne’den programa katılan Kadir, daha önce hiç görmediği biyolojik annesi Nuray Yarış ve babası Hikmet Yarış’ı bulmak için ünlü sunucuya başvurdu.

Fatma ve İbrahim Eren’in kendisini evlatlık edindiğini öğrendi.

2 AY ÖNCE KENDİSİNİ BÜYÜTEN AİLEYİ GERÇEK AİLESİ SANIYORDU

2 ay önce kendisini büyüten aileyi gerçek ailesi sanan Eren, sınava girmeden önce yaşadığı şokla bir anda sarsıldı.

Kadir, “İzmir Karşıyaka Yetiştirme Yurdu’ndan almışlar beni. 3-4 yaşlarındaydım. Biyolojik ailemi bulsam da benim gerçek ailem, beni büyüten ailem. Evraklardan biyolojik anne ve babamın ismini öğrendim. Gerçek ismim Abdülkadir Yarış. Kardeşlerim de varmış. Onları bulmak istiyorum” dedi.

Esra Erol, Kadir’i büyüten annesi Fatma’yı telefona bağladı.

Kadir, kendisini büyüten annesinin sesini telefonda duyunca gözyaşlarına boğuldu.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR! ESRA EROL’UN DA GÖZLERİ DOLU!

Bu duygusal anlarda Esra Erol’un da gözleri doldu.

Canlı yayına bağlanan Fatma Hanım, “Bilmesi gerekiyordu. Dışardan duyduğuna emin olmuştuk. Babamız da açıklamak istedi. Her şeyi anlattık” ifadelerini kullandı.

Esra Erol, Kadir’e biyolojik annesi ve babasını bulacakları söyledi.

Esra Erol’a katılan Fatma Oruç’un bebeği hakkında kötü haber! Caner Toygar açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir