104 Amiral ve Yufkacı Muammer

Ülke olarak ne güzel tek gündemimiz Yufkacı Muammer’e kaçan iki elti iken, nerden çıktı bu emekli amiraller?

Tüm Türkiye, kocalarını bırakıp Yufkacı Muammer ile zevkin doruklarına çıkan eltilerin godoş kocalarına ne zaman geri döneceğine odaklanmışken olacak iş mi bu?

104 tane emekli amiral tutmuş Montrö’den, laiklikten, Atatürk’ten bahsediyor! Yahu sizin işiniz gücünüz yok mu dedeler? Gidip Bakırköy meydanında Fox Haber’e röportaj verin, elinize tespihinizi alın gidin Bebek Parkı’nda tayt giymiş hatunların kalçasına filan bakın!

Ülke gündeminin içine ettiniz resmen…

Yok darbeydi, yok demokrasi nöbetiydi, yok Ayasofya imamıydı…

Buradan emekli amiralleri uyarıyorum!

Ülke gündemini böyle boş meselelerle meşgul etmeye hakkınız yok! Aklınızı başınıza devşirin!

Size mi kaldı Montrö’yü düşünmek? Bu milletin, Yufkacı Muammer’e kaçan eltilerin godoş kocalarına ne zaman döneceğini düşünmesine engel olamazsınız! Haddinizi bilin…

 

TikTok’u Kapatın…

Hükümetin ilgili birimlerine (Ayasofya İmamı Abdullah Boynukalın, Tuğçe Kazaz, Müge Anlı vs…) sesleniyorum. Lütfen şu TikTok rezilliğine bir son verin!

Ülke resmen tımarhaneye döndü bu TikTok yüzünden…

Eşofman ve body giyip sokak ortasında, otobüste, ışıklarda abuk sabuk danslar yapan akraba evliliği ürünü Kezban’lardan bıkkınlık geldi. Koca koca adamlar, yaşlı başlı kadınlar adeta gerizekalı olduklarını ispat etmek istercesine videolar çekip TikTok’ta paylaşıyorlar.

TikTok’un Türkiye’deki etkisi o kadar büyük ki TikTok tayfası siyasi parti bile kurdu, başında Mustafa Sarıgül var! Mustafa Sarıgül’ü yakında bir trafik ışığındaki yaya geçidinde twerk dansı yaparken görürsem hiç şaşırmam…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir