Ziraat Bankası borsa sekmesini kaldırdı mı? Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü?

10 Ağustos 2023 Perşembe günü Ziraat Bankası internet sitesi ve mobil şube uygulamasına kullanıcılar giriş yapamadı. Borsa sekmesinin açılmaması ile araştırma yapan vatandaşlar, "Ziraat Bankası borsa sekmesini kaldırdı mı? Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü?" sorunun cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

featured

Bugün borsada yapılan halka arz işlemleri nedeni ile son derece büyük bir yoğunluk yaşanırken Ziraat Bankası mobil şube uygulamasında da sorunlar yaşandığı açıklandı. Mobil şube uygulaması üzerinden işlem yapmak isteyen kişiler hata iletisi alırken pek çok kişi yaşanılan teknik sorun neden ile sosyal medyada tepki gösterdi. Peki, Ziraat Bankası borsa sekmesini kaldırdı mı? Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü?

BORSA SEKMESİ KALDIRILDI MI?

Yapılan paylaşımların bir çoğunda Ziraat Bankası internet sitesi girişi esnasında hata verdiği ifa edilirken bazı paylaşımlarda ise hesaba girmeyi başaran kişilerin borsa sekmesinin olmadığını ifade ettiği görüldü.

ZİRAAT BANKASI MOBİL ŞUBE ÇÖKTÜ MÜ?

Konu hakkında Ziraat Bankası tarafından henüz resmi bir açklama yapılmazken yaşanan yoğunluk nedeni ile sorun yaşanabileceği, bunun için bir süre sonra giriş işleminin tekrar edilmesi istendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir