Zeynep Bastık’tan enkaz altında şarkısını dinlemek isteyen Ayfer ve kardeşine destek

Enkaz altında kalan insanlar için umutlar tükenmedi, beşinci günde güzel haberler de geliyor. 15 yaşındaki Ayfer, Kahramanmaraş'ta depremin 99'uncu saatinde yoğun çabanın ardından kurtarıldı. Enkaz altında itfaiye ekibinden Zeynep Bastık'ın 'Gül Beyaz Gül' parçasını isteyen Ayfer'e, ünlü şarkıcıdan destek geldi. O anları izleyen Bastık da sosyal medya hesabından genç kızın eğitim masraflarını üstleneceğini ve en kısa zamanda yanına gideceğini belirterek "Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım" dedi.

featured

Şarkıcı Zeynep Bastık‘tan depremden 99 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayfer’e destek paylaşımı! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerde arama ve kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Antalya Büyükşehir İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibi, Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi’nde 15 yaşındaki Ayfer’i enkaz altından sağ olarak kurtardı.

thumbnail
İlişkili Haber
Kahramanmaraş’ta 99 saat sonra enkaz altında bulundu, ilk isteği Zeynep Bastık şarkısı oldu

ZEYNEP BASTIK’IN ŞARKISINI DİNLEMEK İSTEDİ

10 saat süren kurtarma sırasında itfaiye erleri bilincini açık tutmak için sürekli olarak genç kızla konuşarak, sorular sordu.

Ayfer, Zeynep Bastık‘ın “Gül beyaz gül” adlı şarkısını dinlemek istedi, dondurmayı özlediğini söyledi. Antalya Büyükşehir İtfaiye erleri, genç kıza cep telefonundan açtıkları şarkıyı dinletti ve konuşa konuşa enkazdan sağ salim çıkardı.

‘EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA YANINDA OLACAĞIM’

Depremin 99’uncu saatinde kurtulan Ayfer’in görüntüsünü izleyen şarkıcı Zeynep Bastık ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

zeynep bastık deprem

Genç kızın videosunu yayınlayan şarkıcı, “Ayfer’e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm… En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer’le O şarkı, konser ne isterse… Kız kardeşleriyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir