Zafer Partisi’nde böcek skandalı! Genel başkan yardımcılarının odalarından kim kayıt aldı?

Kurulduğu günden bu yana taciz, darp, şantaj gibi pek çok skandal ile gündemden düşmeyen Zafer Partisi’nde şimdi de ‘böcek’ skandalı patladı. Ümit Özdağ’ın sağ kolu olan ve kirli işlerinde kullandığı iddia edilen Adem Taşkaya tarafından alındığı belirtilen kayıtların pek çok ismi istifaya sürüklediği ifade edildi.

featured

Ümit Özdağ başkanlığında kurulan Zafer Partisi’nde her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Taciz, şantaj, gasp gibi suçlardan sabıkalı pek çok ismin görev aldığı partide olaysız gün yok gibi…

İSTİFA ÜSTÜNE İSTİFA

ABD tarafından fonlandığı iddia edilen ve Türkiye’de Fetöcü sosyal medya hesaplarının da desteğiyle ırkçı provokasyon yapan Ümit Özdağ’ın partisinde genel başkan yardımcısı dayanmıyor. Özdağ’ın neredeyse tüm genel başkan yardımcıları bir bir istifa ederek olay iddialarla partiden ayrıldı.

Tımarhaneden toplu kaçış! ‘Genel Başkanı korumak bir müptezele kaldıysa…’ diyerek Zafer Partisi’nden istifa ettiler

İSTİFALARIN ARDINDA ODALARDAN ÇIKAN BÖCEKLER Mİ VAR?

Kendisini sürekli olarak ‘derin devletin adamı’ ve ‘istihbaratçı’ olarak tanıtan Ümit Özdağ’ın tüm genel başkan yardımcılarının odalarına dinleme  cihazı yerleştirmek için sağ kolu olarak nitelenen ve kirli işlerinde kullandığı söylenen Adem Taşkaya’yı görevlendirdiği uzun zamandır söyleniyordu.

Ümit Özdağ’ın manevi oğlu Adem Taşkaya’nın küfür çetesi Zafer Partisi’ni eritti

 

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan da, 8 Mart 2022 tarihli köşe yazısında Zafer Partisi’nde odalara dinleme cihazı yerleştirildiğini iddia etmişti:

Partinin genel başkan yardımcılarının odalarına takılan bir duvar saati düşünün… Kötü bir malzemeden yapılan, üzerinde Atatürk çiziminin ve parti logosunun olduğu ay yıldızlı bir saat… Ancak asıl işlevi farklı mıydı? Parti içinde endişe öyle bir boyuta gelmişti ki o saatlerin içinde “böcek”diye tabir edilen dinleme cihazı olduğunu düşünenler vardı.

Herkes tek bir ismi işaret ediyordu. Aynı partideki bir genel başkan yardımcısını…

Tesadüf mü: Kime sorsanız, onunla ilgili benzer bir öyküsü vardı.

“Bilişim uzmanı” diye biliniyordu. Daha önce ayrıldığı partiyi gizli kayıtlarla tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Başkalarının telefonlarındaki mesajları nasıl öğrenebileceğini parti yöneticilerine anlatıp duruyordu. İlginç mi, yazışmalar üzerinden nasıl suç uydurma yapılabileceğine dair medyada demeçleri de vardı. “Aylardır üzerinde çalıştığım bir sistemle WhatsApp mesaj içeriklerini değiştirebiliyoruz” diyordu.

KİMLERİN SES KAYDI ALINDI?

Zafer Partisi kulislerinde konuşulanlara göre başta İsmail Türk ve geçtiğimiz günlerde istifa eden Mustafa Can olmak üzere en az 6 genel başkan yardımcısının ses kayıtları elden ele dolaşıyor.

Son yapılan Zafer Partisi kongresinde genel başkan yardımcılığı elinden alınan Adem Taşkaya’nın bazı ses kayıtlarını intikam amacıyla servis ettiği düşünülüyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir