Ümit Özdağ’ın manevi oğlu Adem Taşkaya’nın küfür çetesi Zafer Partisi’ni eritti

Hakkında öz kızına cinsel istismar, iş adamlarından şantaj ile para talep etme gibi pek çok iddia bulunan ve soruşturmaları devam eden Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın Ümit Özdağ tarafından kollanmaya devam etmesi Zafer Partisi'nde neredeyse kaliteli isim bırakmadı. Bizzat Taşkaya tarafından idare edilen troll çetesinin küfür ve hakaretlerinden bıkan Zafer Partisi yöneticileri tek tek istifa açıklıyor.

featured

Ümit Özdağ’ın ‘manevi oğlum’ dediği Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, Zafer Partisi’ni eritmeye devam ediyor. Parti kurulduğu günden bu yana onlarca genel başkan yardımcısı ve kurucu üye, Adem Taşkaya’nın küfür ve hakaretleri sebebiyle istifa etti.

‘ÜMİT ÖZDAĞ’IN KİRLİ İŞLERİNİ YAPIYOR’ İDDİASI

Aralarında Bartu Soral, Jülide Nihal Yılmaz, İsmail Koncuk, Neslihan Seven, Mehmet Ceylan, Kübra Kayhan, Gülümser Heper gibi isimlerin bulunduğu pek çok genel başkan yardımcısı ve GİK üyesi, Adem Taşkaya’yı ima ederek partideki görevlerinden istifa etti.

Milletvekili, bilim insanı, akademisyen geçmişi olan pek çok ismi Adem Taşkaya için feda eden Ümit Özdağ’ın ‘manevi oğlum’ dediği Taşkaya’yı bu kadar kollamasının altında yatan sebebin Taşkaya ile Özdağ arasında çok eskiye dayanan ilişkinin olduğu biliniyor.

Irkçı çetenin elebaşı Ümit Özdağ’ın sağ kolu Adem Taşkaya’nın şantaj görüntüleri ifşa oldu

Taşkaya’nın geçtiğimiz haftalarda sosyal medyaya düşen İranlı işadamına şantaj videosu gibi pek çok vakasının olduğu ve şantaj yoluyla elde edilen paranın Özdağ ile Taşkaya arasında bölüşüldüğü iddia edildi.

Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’nde ‘seks kaseti’ şantajı: “Patlatmazsam adam değilim!”

KİMLERİ HARCADI?

Zafer Partisi’nde yöneticilik yapan pek çok isim, Adem Taşkaya tarafından oluşturulan troll çetesinin kendilerini hedef aldığını söyleyerek partiden istifa etti. En son dün Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülümser Heper, sosyal medyadan istifasını açıkladı.

İşte o isimlerden bazıları:

 

 

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir