Yeniden Refah’ın Elazığ belediye başkan adayı Şeyh Sait’in torunu Faruk Septioğlu oldu

Siyasette son günlerin hareketli partisi Yeniden Refah aday seçimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şanlıurfa'ya Cumhurbaşkanı danışmanlığı yapmış Kasım Gülpınar'ı aday gösteren YRP, Elazığ için de Şeyh Sait'in torunu Faruk Septioğlu'yla el sıkıştı.

featured

31 Mart Yerel seçimleri için sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Günü hareketli geçiren Yeniden Refah Partisi bir adayıyla daha gündem oldu.

ŞEYH SAİT’İN TORUNU RESMEN DUYURULDU

Geçmiş dönemlerde Adalet Partisi, CHP ve DYP’de siyaset yapan Şeyh Sait’in torunu Ali Rıza Septioğlu’nun oğlu Faruk Septioğlu, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı oldu. Kararı YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medya hesabından duyurdu.

FARUK SEPTİOĞLU KİMDİR?

Faruk Septioğlu, 2 Şubat 1961’de Elazığ Palu’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi.
Bayındırlık Bakanlığında çalıştı. 1991-1995 yılları arasında Adıyaman Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Septioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü, Fur-Sel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 23. ve 24. Dönemde Elazığ Milletvekili seçildi. Septioğlu, evli ve 5 çocuk babasıdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir