Süleyman Soylu’dan Özgür Özel’e sert tepki

Özgür Özel, Türkiye'de yakalanan suç örgütü liderlerine dair açıklamasında "Memleketi pisliğe batıranlar Süleyman Soylu ve Recep Tayyip Erdoğan" derken, Soylu'nun Yüce Divan'da yargılanmasını istedi. Soylu'dan yanıt gecikmedi.

featured

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında suç örgütlerine yönelik operasyonları değerlendirirken “Sakın ha Ali Yerlikaya’nın döneminde yakalananlara bakıp memlekette temizlik oluyor sanmayın. Memleketi pisliğe batıralanlar da o Süleyman Soylu, onu atayan o dolma kalem, o mürekkebin sahibi üç kelime ile Recep Tayyip Erdoğan…” dedi ve eski bakan Soylu’nun Yüce Divan’da yargılanmasını istedi.

Benzer Haberler
0B4DF5EB-F471-4769-86A7-FE1E46F16AC6
Özgür Özel’e el öptüren PKK’lı Pervin Chakar’dan skandal paylaşım

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP lideri Özel’e yanıt verdi. Soylu, “Adı ÖZGÜR, kendi TUTSAK Biz kimsenin iftiralarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Hele mevsimlik genel başkanın asla… 1 Nisan’a kadar sabırlı ol… Dikkat et de kan kusturduğumuz PKK ve DHKPC’ye destekten, benim için arzuladığın yerlerde! olma. İftiralarının hesabını hukuk önünde vereceksin.” dedi.

Soylu’nun paylaşımı şöyle:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir