Yeni sezonda ekranda olacak Kenan İmirzalıoğlu, Özgü Namal ve Özge Özpirinççi’nin alacakları ücret dudak uçuklattı

Ekranlara ara veren Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci ve Özgü Namal'ın yeni sezonda bölüm başı alacağı ücretler şoke etti. Öğrenilen bilgiye göre; bölüm başına Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon 300 bin lira, Özge Özpirinçci 700 bin lira, Özgü Namal 750 bin lira kazanacak.

featured

Ekranlara uzunca bir ara veren Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci ve Özgü Namal’ın bölüm başı alacağı ücretler dudak uçuklattı. Öğrenilen bilgiye göre; bölüm başına Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon 300 bin lira, Özge Özpirinçci 700 bin lira, Özgü Namal 750 bin lira kazanacak.

KENAN İMİRZALIOĞLU 1 MİLYON 300 BİN TL ALACAK

Başarılı oyunculuklarıyla ekranın sevilen isimleri Özgü Namal, Özge Özpirinçci ve Kenan İmirzalıoğlu ekran macerasına uzun bir ara vermişti.

Yeni dizilerle anlaşma yaparak ekrana dönmeye hazırlanan ünlü isimlerden İmirzalıoğlu 1 milyon 300 bin TL, Özpirinçci 700 bin lira, Namal ise 750 bin TL alacak.

İDDİALI BİR DİZİYLE GERİ DÖNÜYOR

2. Sayfa’da yer alan habere göre, Kim Milyoner Olmak İster programında sunuculuk yaparken son olarak Alef dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda Yavuz Turgul’un yönetmenliği üstlendiği çok iddialı bir dizide rol alacak.

Başarılı oyuncu dizide bölüm başına 1 milyon 300 bin TL kazanacak.

O3 Medya ile anlaşma imzalayan yeni projesi Sandık Kokusu ile yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci ise, bölüm başına 700 bin lira alacak.

9 yıl verdiği aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle anlaşan Özgü Namal da bölüm başına 750 bin lira alacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir