Yavuz Sultan Selim’in hayatının anlatılacağı dizide Survivor Yasin sürprizi

featured

MasterChef ve Survivor 2020 yarışmalarının en gözde isimlerinden birisi olan Yasin Obuz bu sezon rol alacağı projeyle çok konuşulacak. Osmanlı Devleti’nin 9. padişahı olan ve Doğu’nun fatihi olarak anılan Yavuz Sultan Selim’in hayat hikayesini anlatacak olan dizide Yasin Obuz, padişahın en sadık adamlarından birisi olarak izleyici karşısına çıkacak. Dijital platformlarda yayınlanacak olan dizide Yavuz Sultan Selim’i Cengiz Coşkun canlandıracak. Kadroda ayrıca Murat Arkın, Hazal Filizküçükköse, Aydan Şener ve Yıldırım Memişoğlu gibi ünlü isimler rol alacak. Dizinin çekimleri Şubat ayında başlayacak.

Yasin Obuz, yavuz dizisiyle geliyor

Osmanlı İmparatorluğu’nun 9. padişahı Yavuz Sultan Selim Han’ın hayatını konu edinecek ‘Yavuz’ adlı dizinin çekimlerine Şubat’ta Amasya’da başlanacağı açıklandı. Dizide Masterchef ve Survivor yarışmalarından tanınan Yasin Obuz da rol alacak.

Filmin yapımcısı ve senaristi Bilal Kalyoncu, Yasin Obuz’un Yavuz Sultan Selim’in en yakın fedaisi alplerinden birini canlandıracağını açıkladı. Bu dizide oynayacağı için oldukça heyecanlı olduğuna değinen Yasin Obuz, “Survivor’dan döndükten sonra Bilal ağabey projeden bahsedince sonra saçımı, sakalımı kesmemeye karar verdim. Yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyoruz. At binme, kılıç kuşanma gibi eğitimlerimiz 1,5 ay daha sürecek” dedi.

Dizinin çekimleri için her türlü desteği vereceklerini açıklayan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise Yavuz Sultan Selim Han’ın 10 Ekim 1470’te doğduğu Şehzadeler Şehri Amasya’dan tahta 7 padişah çıktığını hatırlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir