Yaşar Okuyan’dan Kandil destekli Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler

Eski Bakan Yaşar Okuyan, Kandil ve HDP destekli Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. PKK elebaşlarından gelen destek açıklamalarını hatırlatan Yaşar Okuyan, bu şartlar altında kendisinin Kılıçdaroğlu'nu desteklemeyeceğini ifade etti.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Seçime 4 gün kala siyasi arenadaki hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda açıklamalarıyla gündem olan eski Bakan Yaşar Okuyan, Ensonhaber YouTube kanalında çok konuşulacak yeni söylemlerde bulundu.

KANDİL’DEN GELEN DESTEĞİ HATIRLATTI

Kendisine Sırrı Sakık’ın “Kapalı kapılar arasında neler konuşuldu Kemal Kılıçdaroğlu açıklasın.” sözleri hatırlatılan Okuyan, Kandil’den gelen desteklere dikkat çekti.

“KARAYILAN’IN DESTEKLEDİĞİ BİR KILIÇDAROĞLU’NU BEN DESTEKLEMEM”

PKK elebaşlarından Murat Karayılan’ın açıklamasını hatırlatan Okuyan şöyle konuştu:

“Bu örnekler seçmenin önünde büyük bir soru işareti olarak duruyor. Bunlar rahatsız ediyor seçmeni.

PKK’yı ayırdık tamam HDP onu da ayırdık bir tarafa… 1-2 tane değil ki… Bizzat Kandil’deki şerefsizler, hainler alçaklar biz Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz diye 4 sefer açıklamada bulundu.

Şimdi ben Yaşar Okuyan olarak, kimseyi etkilemek istemiyorum, kim kime oy verirse versin… Karayılan’ın desteklediği bir Kılıçdaroğlu’nu ben desteklemem. Canınız cehenneme.”

“ALTILI MASA ABD PROJESİ”

7’li koalisyonun bir ABD projesi olduğunu belirten Okuyan sözlerine şöyle devam etti:

“Kılıçdaroğlu ile 6’lı dediğim şey, mevcut muhalefet olarak ortaya çıkmış bu grup gerek Kılıçdaroğlu gerese Akşener’in organize ettiği bir yeni ABD projesidir. ABD projesinde Türkiye’nin toprak büyüklüğünü ortadan kaldıracak, sınırları değiştirecek.. Çünkü adam diyor ki biz 100 yıllık hesaplaşmaya geliyoruz diyor. Karayılan kim yahu…”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir