Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı yeni bölüm neden yok, yayından mı kaldırıldı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı bu akşam yayınlanacak mı merak ediliyor. Her pazar yeni bölümü ile ekrana gelen dizi, bugün Kanal D yayın akışında yer almadı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolde olduğu dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Peki, Bugün Yargı yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm neden yok, yayından mı kaldırıldı? İşte detaylar...

featured

Yargı dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Son olarak 61. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Yargı’nın bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Bugün Yargı yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm neden yok, yayından mı kaldırıldı?

YARGI BUGÜN YAYINLANACAK MI?

Sevilen dizi Yargı, bugün Kanal D’nin yayın akışında bulunmuyor. Söz konusu duruma dair herhangi bir resmi açıklama ise yapılmadı. Kanal D yayın akışı bilgisine göre dizi yerine ‘Bekle Beni Sevgilim’ filmi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı dizisinin yeni bölümü, Ramazan Bayramı’nın son günü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması sebebiyle 23 Nisan Pazar günü yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümünün 30 Nisan Pazar günü yayınlanması bekleniyor. Yargı’nın 62. yeni bölümünün 30 Nisan Pazar günü yayınlanacağı açıklandı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir