Yargı ne zaman final yapacak? 3. sezon olacak mı, Ilgaz diziye veda mı ediyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 3. sezonda da devam edeceği müjdesi verildi. Reyting rekortmeni diziye ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Peki Yargı dizisi bu sezon bitecek mi? Yargı ne zaman final yapacak, 3.sezon olacak mı? Herkes Savcı Ilgaz ölecek diye beklerken hangi karakter diziden ayrılıyor?

featured

İkinci sezonunu geride bırakmaya hazırlanan ve uzun zamandır bu yayın döneminin sonunda final yaparak ekranlara veda etmesi beklenen Kanal D dizisi Yargı ile ilgili yeni haberler peş peşe geliyor. Yayınlandığı günden bu yana senaryosuyla çok konuşulan ve hemen hemen her bölüm izleyicileri ters köşelerle şaşırtan yapımın yeni sezonda da devam edip etmeyeceği tartışma konusu olmuştu. Bugün sürpriz bir paylaşım geldi.

SEZON FİNALİ YAPACAK

Son sezonu boyunca yayınlanan her bölümüyle reytinglerini biraz daha yükselten Yargı dizisinin performansı Kanal D’nin yüzünü güldürüyor. Bu nedenle kanalın dizinin devam etmesini isteyeceği zaten tahmin ediliyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle sevilen dizi Yargı’nın 63. bölümüyle sezon finali yaparak önümüzdeki yayın döneminde dönmek üzere veda edecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir