Yalı Çapkını’nın Ferit’i Ramazan Demir’in hayranından şaşırtan hareket

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı ''Ferit Korhan'' karakteri ile çok sevilen yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir'in ünü Türkiye sınırını aştı. Mert Ramazan Demir'in bir hayranı, ünlü oyuncunun maketini yaptırıp sokakta gezdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

featured

Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir daha da büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ünü ülke sınırlarını aşan Mert Ramazan Demir ile ilgili sosyal medyada yayılan bir video kısa sürede gündem oldu.

Yakışıklı oyuncu Demir’in yabancı bir hayranından gülümseten hareket geldi. Demir’in maketini yaptıran kadın hayranı sokaklarda öyle gezdi. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Videonun yayılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları “Şuan Türkiyenin 1 numaralı sanatçısı. Kadın haklı olarak sevgisini aşkını gösteriyor MRD’ye. Çok Seviyoruz seni Mert Ramazan Demir”, “Valla Mert olay… Yakışıklı ama sempatisi mimikleri stili ile yakıp geçiyor” ve “Çok iyi ya Afra görmesin” gibi yorumlarda bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir