Yalı Çapkını’ndan bomba fragman! Ferit’e büyük sürpriz

Yalı Çapkını 8. bölüm 2. fragmanı yayımlandı. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen dizinin başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alıyor. Dizide geçtiğimiz hafta Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu belirterek yalıda iş bulmuş, Ferit ise bu durum karşısında küplere binmişti. Bölüm sonunda ise Suna Ferit'i öperken Seyran'a yakalanmıştı. İşte yeni bölüm hakkında detaylar...

featured

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını‘nın yeni bölümleri kadar fragmanları da yoğun ilgi görüyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını 8. bölüm 2. fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını 8. bölüm 2. fragmanı çıktı mı? Yalı Çapkını’nda bu hafta neler olacak?

YALI ÇAPKINI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ferit büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Seyran’ın Ferit’ten çocuk yapmak istemediğini dile getirdiği sahne sosyal medyada gündem oldu.

YALI ÇAPKINI 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur.

Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder. Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur.

Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir