Yalı Çapkını son bölümde devleştiler! Gözde Kansu, Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını", 26 Mayıs Cuma akşamı 34. bölümüyle ekranlara geldi. Diziye Gülgün karaterine hayat veren Gözde Kansu damga vururken, son sahnede Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ise adeta devleşti.

featured

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını‘nın 26 Mayıs akşamı yayınlanan 34. bölümünde Fuat’ın ölümüyle yıkılan Korhan ailesinin sarsılışları ve Seyran ve Ferit’in hazin dolu ayrılığı diziye damga vurdu

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Yalı Çapkını son bölümde; Fuat’ın ölümü herkesi yıkarken cenazede gözyaşları sel oldu. Halis Ağa, Ferit, Orhan, Asuman, Gülgün perişan olurken Suna da “Bizim yüzümüzden oldu” diyerek Seyran’a sarılıp ağladı. Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu’nun 37. bölümde birçok sahnesinde sergilediği müthiş oyunculuk ise izleyicilerden tam not aldı.

İKİLİ BİRLİKTE OLDU, PELİN GÖRDÜ

Ferit’in yanına giden Seyran, ondan güçlü olmasını istedi ve elini tuttuğu sürece onu bırakmayacağına dair söz verdi.

Gece uyuma numarası yapan Seyran da gizlice evden kaçıp yalıya gitti. Balkondan Ferit’in odasına giren Seyran, ona sarılırken ikili birlikte oldu. Balkondan yalıya gelen Pelin de Ferit ve Seyran’ı yatakta gördü.
Sabah birlikte uyanan ikilinin mutluluğu Latif’in gelişiyle yarım kaldı. Acil olarak aşağıya inen Ferit, Kazım’ı karşısında görünce şoke oldu.

SEYRAN VE FERİT’İN HAZİN SONU

Ferit, Seyran’ın yerini bilmediğini söylese de Orhan bunu bildiklerini ifade etti. Halis Ağa da “Ben yaşadığım sürece ağabeyinin ölümüne sebep olan bu kızla bir araya gelemezsin” dedi.

Kazım da Seyran’a tokat atıp onu Gaziantep’e götüreceğini söyleyerek çekiştirmeye başladı. Buna dayanamayan Ferit, onu korumaya çalışırken Seyran ve Ferit’i birbirinden kopardılar. Dizinin final sahnesinde ikilinin hazin sonu ise izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Yalı Çapkını son bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir