Volkan’dan daha Sadakatsiz’i var! Sadakatsiz dizisindeki Ali kimdir, kaç yaşında? Alp Akar hakkında merak edilenler…

featured

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor.. Asya karakteriyle Cansu Dere ve Volkan karakteriyle Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı dizi oyuncularıyla merak konusu olduğu gibi Asya ve Volkan’ın oğlu Ali’de gözlerden kaçmadı. Küçük oyuncunun kim ve kaç yaşında olduğu araştırılan konular arasına girdi.

SADAKATSİZ ALİ KİMDİR?

Sadakatsiz Ali karakteri Asya ve Volkan’ın çok sevdikleri oğullardır. Tekirdağ’da doğup büyümüştür. Evde tek çocuk olan Ali anne ve babası ile mutlu bir hayat yaşamaktadır. Ali oldukça zeki ve başarılı bir çocuktur. Hassas, düşünceli, neşeli. Annesini de babasını da çok seviyor ama babasıyla daha arkadaş gibi. Annesi doktor olduğu, zaman zaman nöbete kaldığı için, babasıyla daha sağlam bir ilişki kurmuş.

ALP AKAR ( SADAKATSİZ ALİ) KİMDİR?

Sadakatsiz dizisinde Ali karakterine Alp Akar hayat vermektedir Alp Akar, 27 Şubat 2006 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz 14 yaşında olmasına rağmen oldukça etkileyici ve aktif bir kariyere sahiptir. Ortaöğretim öğrencisi olan Akar, Canım Ailem dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. O yıldan bu yana tam 12 yapımda bulunarak, kendi yaşıtları (14) arasında en tecrübeli isimlerden biri olmuştur.

En gözde çocuk oyunculardan biri olan Alp Akar’ın oynadığı diziler şunlardır;

Doğduğun ev Kaderindir
Güldüy Güldüy Show Çocuk
Bizim Hikaye
Payitaht Abdülhamid
İlişki Durumu: Karışık
Kertenkele
Vicdan
Hayat Dediğin
Umutsuz Ev Kadınları

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir