Veda Mektubu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı izle

Yayınlanan 9. bölümüyle heyecanın dorukta olduğu Veda Mektubu'nun 10. bölüm fragmanı merak ediliyor. TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Veda Mektubu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

featured

Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu 9. bölümüyle ekrana geldi. 9. bölümde Seher ve Aslı’nın samimiyetinden rahatsızlık duyan ve kendini ihanete uğramış hisseden Hatice saf değiştirerek Alanur’un iş yerine gitti.

VEDA MEKTUBU 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

Alanur’a yardım etmek istediğini söyleyen Hatice “Burada olduğumdan kimsenin haberi yok, mektupla ilgili gerçeği bildiğimden de… O mektupları halamın yazdığını ispat etmenize yardım edebilirim” dedi.

Öte yandan Aslı, mide bulantısı nedeniyle zor anlar yaşadı. Kardeşinin durumundan şüphelenen Beste, ona test yapmayı önerdi. Peşine taktığı adamlar sayesinde Aslı’nın hastaneye gittiğini öğenen Seher, gelininin çantasını karıştırdı ve hamile olduğunu öğrendi. Akşam yemeğinde sözleri ile Aslı’ya bebek iması yapan Seher’in tadı Ziya’nın Alanur’un adını anmasıyla kaçtı.

FİNALDE NE OLDU?

Dizinin final sahnesinde;

Aslı’yı konundan tutup eve getiren Mehmet, onu annesine emanet etti.

Mehmet’in kendisisini Seher’in yanında azarlamasından rahatsız olan Aslı, evden gitmek istedi ancak kocası buna izin vermedi:

Karnında çocuğumla hiçbir yere gidemezsin!

VEDA MEKTUBU 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Veda Mektubu 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir