Uyuşturucu mafyası Sedat Peker’den 6’lı ittifaka çağrı: “Seçimi kaybederseniz sokak olayları başlatın”

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, "Deli Çavuş" takma adıyla Twitter'dan paylaştığı mesajlarda seçim sonrası sokağa çıkma çağrısı yaptı.

featured

Hakkındaki kesinleşmiş hapis cezaları sebebiyle Türkiye’den firar eden uyuşturucu mafyası Sedat Peker, 6’lı masaya ve destekçilerine seçimden sonra sokak olayları başlatma çağırısı yaptı.

“SOKAĞA ÇIKMAYIN TAVSİYEM SEÇİM GÜNÜNE KADAR GEÇERLİ”

Twitter’da “Deli Çavuş” takma adıyla mesajlar paylaşan Peker’in açıklamaları şöyle:

1-Kıymetli dostlarım, hangi tahriki yaparlarsa yapsınlar, seçim gününe kadar asla sokağa çıkmayın diye size tavsiyelerde bulunmuştum. Bu konuda lütfen bana güvenin (ne de olsa tecrübe konuşuyor.) Tabii ki bu durum sadece seçim gününe kadar geçerli.

2-Toplumun sakinliğinden cesaret alan bazıları sandıkta seçimi kaybetsek de asla gitmeyeceğiz diye açıklamalar yapıyorlar. Seçim kazanıldığında şu veya bu sebeple eğer ki iktidarı terk etmek istemeyen kişiler olursa (duyumlarım olacağı yönünde) o zaman şartlar değişmeli.

Veli Küçük ve Sedat Peker’in MHP planları: “Bahçeli’yi camdan atıp Ümit Özdağ’ı oturtacağım”

“HAKKINIZI ALANA KADAR EVİNİZE GİRMEYİN”

3-Sonu her ne olursa olsun hakkınızı alana kadar evinize asla girmeyin (sonu ne olursa olsun). Çünkü hakkımızı alabileceğimiz gerçek bir seçim ülkemizde bir daha olmayacaktır. Tecrübelerime güvenin. Bu sahte kahramanlar Yüce Milletimizi gerçekten tanımıyorlar.

4-Bizim halkımız her çileye dayanır. Her zulmü sinesine çeker. Ancak Büyük Önder Atatürk ve dava arkadaşlarının kendilerine miras bıraktıkları seçime krallarının dahi müdahale etmesine ölümleri pahasına izin vermezler. Sandık bir milletin namusudur. Namusumuzu koruyacağız.

Soros’un Türkiye şubesi Osman Kavala, Sedat Peker’e de para yağdırmış

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir