Uraz Kaygılaroğlu’nun UCİM’e destek yayınına ünlülerden büyük katılım

Uraz Kaygılaroğlu, çocuk istismarına dikkat çekmek ve UCIM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne destek olmak üzere Instagram’da büyük bir kampanya başlattı. Uraz Kaygılaroğlu'nun yaptığı canlı yayına pek çok ünlü isim destek verdi.

featured

Uraz Kaygılaroğlu öncülüğünde tiyatro ve sanat camiasından pek çok kişi, geçen seneki yaptıkları kampanyanın devamı olarak bu sene 23 Nisan Cumartesi akşamı, saat: 21.00’da çocuk istismarına dikkat çekmek üzere Instagram’da yeniden büyük bir kampanya başlattı.

Çocuk istismarıyla mücadele çerçevesinde pek çok ilde eğitimler yapan, proje ve dava yürüten UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin sözcüsü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, instagram hesabından canlı yayın yaparak; derneğin yürüttüğü “Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar” kampanyasına destek çağrısı yaptı, banka hesapları ve SMS yolu ile bağış yapılmasını istedi.

Gönüllü şekilde kampanyaya destek veren ve aralarında; Demet Özdemir, Kerem Bursin, Pınar Deniz, Ekin Koç, Nesrin Cevadzade, Eda Ece, Nilperi Şahinkaya, Esra Bilgiç, Hazal Kaya, Didem Soydan, Enis Arıkan, Burcu Biricik’in de olduğu bir çok isim; 23 Nisan akşamı saat 21.00 itibarıyla oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun instagram hesabına konuk oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir