Gönül Dağı Veysel öldü mü, ölecek mi? Semih Ertürk Gönül Dağı’ndan ayrılıyor mu?

TRT 1'de her cumartesi sevenleri ile buluşan Gönül Dağı dizisinin 61. bölümünde Veysel'e araba çarptı. Veysel karakterini oynayan Semih Ertürk diziye veda mı ediyor? Büyük izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisinin son bölümünü izleyenler Veysel'in ölüp ölmeyeceğini merak ediyor.

featured

Gönül Dağı’ndan Veysel karakteri diziye veda mı edecek? Yayınlanan son bölümde Veysel’e ne olacağı merak ediliyor.

Gönül Dağı dizisi her cumartesi TRT 1 ekranlarında saat 20:00 da yeni bölümleri ile izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin 61. bölümü 23 Nisan cumartesi yayınlandı. Son bölümde Veysel’e araba çarptı. Peki, Veysel ölecek mi? Veysel diziye veda mı ediyor?

GÖNÜL DAĞI VEYSEL ÖLÜYOR MU?

Yayınlanan son bölümde babasının araba çarpacağını gören Veysel babasını kurtarmak için kendisini arabanın önüne atar ve arabanın da çarpması ile yere yığılır. Bu ana tanıklık eden Cemile ise Veysel diye feryat etmeye başlar. Haftalardır içinde olan sıkıntısı sebebi ile Veysel’i tamamen kaybetme korkusu yaşamaya başlamıştır.

Veysel’e araba çarptığını gören izleyiciler, Veysel’in ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. İzleyiciler Veysel karakterine can veren Semih Ertürk’ün diziden ayrılıp ayrılmayacağını ilerleyen bölümlerde öğrenecekler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir