Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’den muhalefeti kızdıracak Erdoğan sözleri! ‘Nankörsünüz’

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yayımladığı not takipçilerinden takdir topladı. Her defasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini belirten Ekinci, daha önceki paylaşımında bunun sebebini açıklamıştı.

featured

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala bazı ünlü isimler desteklediği adaylarla ilgili sık sık paylaşım yapıyor. Alişan, Hakan Ural, Umut Mürare, İbrahim Tatlıses ve birçok ünlü sanatçı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olacaklarını açıklarken şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş olan Tuğba Ekinci, seçim öncesi yaptığı “Erdoğan” paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

”NANKÖRSÜNÜZ”

Erdoğan’ı desteklediğini söyleyen ünlü şarkıcı yapılan hizmetleri, Türkiye’nin diğer ülkeler nazarında adeta şaha kalktığını görmezden gelenlere “Nankörsünüz” diyerek Cumhurbaşkanı’nı neden desteklediğini açıklamıştı. Şimdiyse Ekinci, sosyal medya hesabından yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yer verdi.

Ekinci, ‘doğru seçim’ için takipçilerine ikazda bulundu. Bunun üzerine Ekinci’nin yaptığı paylaşım binlerce beğeni alırken ünlü şarkıcı birçok kullanıcıdan da destek yorumları aldı.

”ERDOĞAN CANDIR GERİSİ HEYECAN”

Ekinci, önceki gün Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını yayımlayarak şu nota yazdı:

“Erdoğan candır, gerisi heyecan. Akıllı olun.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir