Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri korkuttu! Dünya karanlığa gömülebilir

Dünyanın en ünlü kahini Baba Vanga’nın kehanetlerinin merkezinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları var. Putin, "Nükleer silah kullanma imasında da bulunarak, "Her türlü silahı toprak bütünlüğümüzü korumak için kullanırız." sözleri ile dünyayı diken üstüne getirmişti. 11 Eylül Saldırısı, kıtlık, hatta koronavirüs gibi konuları doğru tahmin etmesi ile ünlenen Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri dikkat çekti.

featured

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik ilanı sonrası, Baba Vanga kenahetleri yenide gündem oldu. İşte Balkanların Nostradamus’u olarak adlandırılan Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri…

1- DÜNYA’NIN YÖRÜNGESİ DEĞİŞECEK

Baba Vanga’nın kehanetine göre; 2023’te Dünya’nın yörüngesi değişecek. Ancak bununla ilgili başka bir detay vermedi. Eğer Baba Vanga’nın bu kehaeti gerçekleşirse sonuçları gerçekten yıkıcı olabilir. Çünkü Dünya’nın yörüngesindeki en ufak bir değişik büyük iklim krizlerine neden olabilir.

2- BİYOLOJİK SİLAH

Baba Vanga’nın bir diğer kehanetine göre ise büyük bir ülke insnalar üzerinde biyolojik silah deneyecek ve bu nedenle binlerce kişi hayatını kaybedecek. Ancak BM sözlerşmesi biyolojik silah kullanmayı tamamen yasaklıyor.

Her dediği çıkan kahin Baba Vanga’nın 2021 yılı kehanetleri: Güçlü bir ejderha dünyayı ele geçirecek

3-NÜKLEER SİLAH

Baba Vanga’nın bir diğer kehaneti ise bir nükleer santralin patlaması… Bu kehanet Çernobil ile ilgili kehanetinin ardından geliyor…

Putin’in son açıklamaları ve Zaporijya Nükleer santrali ile ilgili son gelişmeler nedeniyle bu kehanet son dönemlerde yeniden gündeme geldi.

4- GÜNEŞ PATLAMASI

Son dönemlerde adından sık sık bahsedilen Güneş patlamasına ilişkin de Baba Vanga’nın bir kehaneti bulunuyor. Baba Vanga’ya göre, 2023’te şimdiye kadar gürülmemiş bir Güneş patlaması dünya’yı vurabilir.

Büyük bir Güneş patlamasının Dünya’yı vurması halinde ise tüm Dünya karanlığa gömülebilir. Bunun haftalarca sürme ihtimali ise söz konusu… Bu konu ile ilgili bazı kesimler Karanlık Çağlara tekrar dönülebileceğini ileri sürüyor…

Baba Vanga destekçileri: “Trump’ta beyin tümörü oluşacak ve sağır kalacak”

Baba Vanga’nın 2023 için son iddiası ise laboratuvar doğumları. Buna göre, doğal yolla gerçekleşen doğumlar sona erecek. Hükümet liderleri normal doğumları yasaklayacak ve insanlar laboratuvarda yetiştirilecek. İnsanlar çocuklarının fiziksel özelliklerini kendileri belirleyecek.

Baba Vanga’nın bu kehanetinin doğum oranlarının azalması ile bağlantılı olduğu iddia ediliyor.

Nostradamus’un kehaneti gerçek mi oluyor? 3. Dünya Savaşı için işaret ettiği tarih çok yakın…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir