Ümitcan Uygun’la geçirdiği gecenin sabahında ölü bulunan Esra Hankulu’nun son görüntüleri ortaya çıktı! Neşeli neşeli şarkı söylüyor…

featured

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olarak değerlendirilen Ümitcan Uygun, yeni bir olay ile gündeme geldi. Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu ölü bulundu! Şok kamera kayıtları…

Ön otopsi raporu tamamlandı

Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu’nun ön otopsi raporu tamamlanırken, alınan örnekler kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Hankulu’nun ön otopsi raporunda, beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi.

Bu bulguların haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadı. Herhangi bir zehirlenme durumuna yönelik alınan bulgular, toksikolojik inceleme amacıyla Kimya İhtisas Laboratuvarı’na gönderildi. Hankulu’dan alınan örnekler, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna yollandı.

Ümitcan Uygun yine serbest kalacak! Esra Hankulu’nun ön otopsi raporuna göre…

3 kişi gözaltında

Öte yandan, Esra Hankulu’nun ölümüne ilişkin gözaltına alınan, aralarında Ümitcan Uygun’un da bulunduğu 3 zanlı hakkında, “uyuşturucu temini” ve “fuhuşa aracılık yapma” yönünden de inceleme yapıldığı öğrenildi.

Savcılıktan Esra Hankulu açıklaması! Ümitcan Uygun haricinde 2 şüpheli daha var

Son görüntüleri ortaya çıktı

Şüpheli ölüm sonrası Ümitcan Uygun gözaltına alınırken, talihsiz kadının son görüntüleri de ortaya çıktı.

Sesinin güzelliği dikkat çeken Hankulu’nun son görüntülerinde neşeli neşeli şarkı söylediği görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir