Ümit Özdağ’ın provokatif trolleri harekete geçti: ‘Mahallemdeki Suriyelilerin evini yakmaya gidiyorum’

Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu’nun muhalif Suriyeliler ile rejim arasında olası bir barışı desteklediklerini açıklamasıyla Cerablus ve Azez’de küçük bir grup, provokasyon için ortalığı ayağa kaldırmaya çalıştı. Suriye Geçici Hükümeti ile Hamzat ve Şurta Komutanlarının Suriye’deki provokasyonlar ile ilgili yaptığı açıklamalara rağmen, Özdağ’ın trolleri harekete geçerek, provokatif paylaşımlarda bulundu.

featured

Son zamanlarda sığınmacılar üzerinden yaptığı ırkçı açıklamalarının yanında, gerçek dışı iddialarıyla da adından söz ettiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, şimdi de Cerablus üzerinden provokasyona girişti.

Suriye Milli Ordusu Komutanı Seyf Ebubekir Polat: ‘Şanlı Türk bayrağı sığınağımız oldu’

Ümit Özdağ, TSK’nın Cerablus’ta Suriyelilere müdahaleye başladığını iddia etmiş iddiası Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından yalanlanmıştı. Gül yaptığı açıklamada, “Cerablus’ta 200 kişinin katıldığı protesto gösterilerine Türk Silahlı Kuvvetlerinin herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Suriye Milli Ordusu karargahına yaklaşıldığı için kendi unsurları tarafından havaya ateş edilerek gösteri sonlandırılmıştır.” açıklamasında bulunmuştu.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’dan ‘Cerablus’ yalanı! Gaziantep Valisi Davut Gül’den flaş açıklama

Özdağ’ın kamuoyunu yanıltıcı açıklamaları sonrası trolleride provokasyona girişti.

Özdağ’ın trollerinin provokatif paylaşımları şöyle:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir