Ümit Özdağ’ın bugünkü yalanı da elinde patladı! Karaman’da ‘bıçaklandı’ dediği genç ‘gaspçı’ çıktı

Yaptığı yalan ve kurgu paylaşımlar nedeniyle sosyal medyada sürekli çuvallayan Ümit Özdağ’ın son provokasyonu da elinde patladı. Karaman’da oğlu A.B.B.’nin Afganlar tarafından bıçaklandığını söyleyen ve Türk halkına ‘’Ayaklanın’’ çağrısında bulunan bir kadının videosunu paylaşan Özdağ’ın korumaya kalktığı şahsın gaspçı olduğu ortaya çıktı.

featured

Yalan söylerken yüzü kızarmayan ve ısrarla yalan söylemeye devam eden Ümit Özdağ bugün de rezilliklerine bir yenisini daha ekledi. Dün “Esenler’de Afganlar genç kıza tecavüz etti” yalanını söyleyen ancak resmi makamlar ve tanık gösterdiği mahalle muhtarı tarafından yalanlanan Özdağ, utanma duygusunu kaybetmişçesine yalan söylemeye devam ediyor.

KARAMAN YALANI DA İFŞA OLDU

Esenler yalanı ile rezil olan Özdağ, rezilliğini kapatmak isterken Karaman’daki adli bir olayı gündeme taşımış, Afganlar tarafından bıçaklandığını iddia ettiği bir gencin annesinin videosunu yayınlamıştı.

 

GASP ÇETESİ ÇIKTI

Ümit Özdağ’ın Karamanlı masum genç olarak tanıttığı isim Karaman’da gasp ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan A.B.B isimli şahıs.

Olay akşamı B.E., Y.S. ve A.B.B. adındaki gençler, Afganistan uyruklu M.M.’nin evine girerek, cep telefonunu gasp etti. Afgan uyruklu şahsa, ‘’Polis çağırırsanız sizi sınır dışı ederler’’ diyerek tehdit eden şüphelilerden A.B.B, çıkan arbedede bıçaklandı.

Olayın emniyete intikal etmesinin ardından şüphelilerden B.E. ile Y.S. tutuklandı. Ümit Özdağ’ın sığınmacı düşmanlığı yapmak için, ‘’Afganlar Türk gencini bıçakladı’’ diyerek algı yaptığı A.B.B. ise hastanede tedavi altına alındı.

ÖZDAĞ’IN ADAMLARI AKLAMA VAADİNDE BULUNDU

Nitelikli yağma suçu işleyen A.B.B.’nin de hastaneden taburcu edilmesinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.

Özdağ’ın ırkçı çetesine mensup birkaç kişi ise hastanede yaralı yatan gaspçı gencin annesine ulaşarak “Bizim istediklerimizi söylersen oğlunu kurtarırız” şeklinde vaatte bulunduğu öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir