Ümit Özdağ’ın ‘bakanlığın önüne gittim’ yalanı: ‘Hayır oğlum dur’

Ümit Özdağ’ın, ‘’Bakanlığın önüne gittim.’’ tiyatrosu da yalan çıktı. Mayıs 2022’de çetesiyle birlikte İçişleri Bakanlığına gittiğini söyleyerek, Meclis Başkanlığı önünde Bakan Süleyman Soylu’ya ahlak dışı ifadelerle saldıran Özdağ’ın, ‘’Oscar’’lık oyunu güldürdü.

featured

Nefes aldığı her an, aklı fikri yalan ve provokasyon için çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın aylar önceki İçişleri Bakanlığı tiyatrosuyla ilgili gerçek yeni ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Zafer Partisi önünde toplanan ırkçı çetesine ve gazetecilere konuşan Özdağ’ın İçişleri Bakanlığına gitmek için yola çıktığı görülüyor.

Görüntülerde Özdağ’ın şoförü yanındaki kişiye bakanlığa giden iki kapı olduğunu, hangi kapıdan aracı sokabileceklerini sormalarını istediği duyuluyor.

IRKÇI ÇETESİ BİLE İÇİŞLERİ BAKALIĞINA GİDECEĞİNİ SANMIŞ

Şoför koltuğunun yanındaki kişi de telefonla görüştüğü kişiden kapalı olan bir yolun olmadığını öğrenince, ‘’Nereye tedbir almışlar?’’ diye soruyor.

Hiçbir yerde tedbir olmadığını teyit eden Özdağ’ın çete üyeleri, gönül rahatlığıyla İçişleri Bakanlığına gideceğini zannediyor.

Arka koltukta Özdağ’ın yanındaki bir kişinin ise, ‘’Hocam. Bir şeyler söylemek ister misiniz?’’ dediği duyuluyor. Her halinden gergin olduğu anlaşılan ve kaşı gözü ayrı oynayan Özdağ ise yüzünde her zaman olan o şapşal bakışıyla gülümsemekle yetiniyor.

Ümit Özdağ’dan pavyon fedaisi gibi sözler: “Ya sen ya ben öleceğiz”

‘’BAKANLIĞIN ÖNÜNE GİTMİYOR MUYUZ?’’

Videonun sonuna doğru İçişleri Bakanlığına yaklaşınca, ‘’Bakanlığın önüne girmeyelim mi?’’ diyen şoförüne telaşlı sesiyle, ‘’Hayır oğlum buradan ineceğim.’’ diyen Özdağ, bakanlığa uğramadan doğrudan tiyatrosunu sergileyeceği Türkiye Büyük Millet Meclisi önüne doğru bir şekilde gidiyor.

Özdağ, o günkü açıklamasında, ‘’İstanbul’dan bile polis getirdi’’ diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya saldırmıştı.

Söz konusu video, İçişleri Bakanlığı binası önündeki her zamanki gibi olağan tedbirlerin alındığı görüntülerle son buldu.

İçişleri Bakanlığının takmayıp tedbir bile almadığı Özdağ’ın, “Bakanlığın önüne gittim. Beni almadılar” tiyatrosu da yalan olduğu anlaşıldı.

İşte sosyal medyada gündem olan o video:

https://twitter.com/BugunGuncel/status/1568949939664998400?s=20&t=TD1Vl0i0dSrwnB0mCgLDpA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir