Ümit Özdağ’dan pavyon fedaisi gibi sözler: “Ya sen ya ben öleceğiz”

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın bir süredir Soros fonuyla Türkiye’de yapmaya çalıştığı kirli oyuna dün TGRT Haber ekranlarından sert tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Özdağ’dan ahlaksız hamle geldi.

featured

Bir süredir Soros fonuyla Türkiye’de sığınmacılara karşı ayaklanma çağrısında bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan gördüğü sert tepkiden sonra şirazesini kaybetti.

PKK bağlantıları deşifre olan ve Soros vakıflarından milyonlarca dolar bağış aldığı ortaya çıkan Özdağ, dün skandal bir tehditle İçişleri Bakanı Soylu’ya seslenmiş ve pavyon fedaisi ağzıyla “Yarın silahsız ve tek geliyorum, erkeksen karşıma çık” demişti.

 

ÇETESİ İLE GELDİ

Yanında kalabalık bir grup ile İçişleri Bakanlığı önüne gelen Özdağ, pavyon fedaisi tavrını burada da devam ettirdi. Siyasi terbiye bir kenara ahlak ve edebi de unutan Özdağ, skandal sözler kullandı.

“Süleyman sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın. Bundan sonra bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir