Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya kimdir? İşte Özgü Kaya’nın oynadığı diziler

Yayın hayatına yeni başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde yer alan Türkan karakteri, izleyiciler tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Üç Kız Kardeş’te yer alan Türkan, ailenin ilk göz ağrısıdır. Dizide Türkan karakterine Özgü Kaya hayat veriyor. Peki, Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya kimdir, kaç yaşındadır? İşte Özgü Kaya hakkında tüm merak edilenler...

featured

Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Dizide Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya’nın oynadığı diziler arasında Kut’ül Amare ve Kimse Bilmez dizisi de yer alıyor. İşte Özgü Kaya hakkında merak edilenler…

üç kız kardeş özgü kaya

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

1996 yılında İstanbul’da doğan Özgü Kaya, eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda devam ediyor. Kaya, ilk oyunculuk deneyimini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in başrolünü paylaştığı Adı Efsane dizisinde Sibel Yılmaz olarak yaşadı.

Özgü Kaya, TRT1 ekranında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde kendini gösterdi. Bu dizide Zeynep karakterine hayat veren Özgü Kaya için Kimse Bilmez dizisi geniş kitleler tarafından tanınmasını sağladı. Kimse Bilmez oyuncusu Özgü Kaya dizide Sevda karakterine hayat verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜRKAN’IN HİKAYESİ

Türkan, peri masalı içindeki bir Külkedisi, masalsı şatoya kapatılmış bir Rapunzel… Hayatı dışardan masal alemi gibi görünse de kapalı kapıların arkasında sadece Türkan’ın gözyaşları vardır. Türkan, güzelliği dışında hiçbir meziyete sahip olmadığını düşünmüştür hep. Öyle olmasa annesi onu sadece “güzelim” diye sevmezdi. Ailenin ilk göz ağrısı olan Türkan her zaman annesinin güzel, narin, kırılgan kızıydı, onun hep korunmaya muhtaç olduğunu düşünürdü, onu öyle yetiştirdi. O yüzdendir ki Türkan hayatındaki hiçbir şeyi seçme hakkına sahip olmadı. Kocasını da evlendikten sonra yaşadığı cehennem hayatını da kendi seçmedi. Merdivensiz kuleye kapatılmış bir Rapunzel olarak kaderine daha ne kadar razı olacağını kimse bilmemektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir