Üç Kız Kardeş’te yeni oyuncu! Ayça İnci diziye yeni soluk getirecek

KANAL D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Sevilay karakteri ilgiyi üzerine topladı. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Ayça İnci, Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Ayça İnci kimdir?

featured

Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Sevilay Yalçın’ karakterini canlandıracak olan ünlü oyuncuyla “Severek izliyordum” dediği dizi için şunları şöyledi:

“Üç Kız Kardeş”i izlemiştim. İclal Aydın’ın romanını da okumuştum. Zaten kendisini çok severim ve beğenirim. İşin yapımcısı İnci Gündoğdu da çok sevdiğim biri. Sezon finalinde bazı fikirlerim vardı yeni karakterlerle ilgili. Düşündüğüm gibi de oldu.

İzlerken “Ne kadar güzel fotoğraflar”, “Cunda ne kadar güzel”, “Nesrin’in evi ne hoş” diyordum, kadroya dahil olmak beni gerçekten çok mutlu etti.

Çok sevdiğim insanların yer aldığı bir iş. Çok sevdiğim bir yapım şirketi. Keza yönetmenler de öyle. Kadın dayanışmasının olduğu böyle güzel bir projede olmaktan çok mutluyum. Sıcacık bir aile işi. Onlarla gülüyor, hüzünleniyor, ağlıyoruz. O sıcaklığı, o samimiyeti hissettiğim için izliyordum. Seçmemdeki en büyük kriterler bunlar oldu.

Belli bir yaşa geldiğinizde huzurlu bir ortamda çalışmak istiyorsunuz. Her anlamda rahat ettiğiniz bir projenin içerisinde olmak istiyorsunuz. Çalıştığınız ekipte, kaldığınız şehir de rahatlık arıyorsunuz.

AYÇA İNCİ KİMDİR?

Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci’nin torunudur. Aynı zamanda kardeşi Ayçin İnci de oyuncudur. Lise eğitimi sırasında reklam filmleri ve müzik kliplerinde oynayarak kamera karşısına geçen sanatçı, 16 yaşındayken Kartal Tibet’in yönettiği “Borsa” adlı TV dizisinde ilk rolünü aldı.

Üç Kız Kardeş’te Türkan acı gerçekle yüzleşecek mi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir