Kusursuz Kiracı dizisinde erken final kaygısı! Tam da aşk bacayı sarmıştı…

Fox TV ekranlarında salı akşamları izleyici ile buluşan Kusursuz Kiracı dizisinin reytinglerde istenilen düzeyde olmaması dizinin hayranlarını üzdü. İlk 4 bölümü ile beklenen çıkışı tam olarak gösteremeyen dizi, farklı hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile ilgi gördü. Fakat bu ilginin reytinglere yeterince yansımadığı gerçeği de gözler önünde.

featured

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı Kusursuz Kiracı beşinci yeni bölümü 27 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek ve herkes reyting sonuçlarının nasıl geleceğini merak ediyor.

Dizinin Fox TV’de yayınlanması erken final kaygılarını artıran en önemli unsur. Çünkü, Fox TV geçtiğimiz iki sezonda performansı düşük olan dizileri hiç bir şekilde desteklemeyeceğini birçok kez gösterdi.

Kusursuz Kiracı dizisi hayranları da bu hafta yayınlanacak beşinci bölümün bir dönüm noktası olabileceğini düşünüyor. Çünkü dizinin reytingleri düşük gelmeye devam eder ise, Fox TV’nin nasıl bir karar alacağı belli olmaz. İşte bu nedenle de Kusursuz Kiracı’nın beşinci bölüm reytingleri alınabilecek bir karar öncesi son fırsat olabilir.

Geçen hafta Atv’de başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dram dizisi çok iyi bir çıkış sergiledi. Bu güçlü çıkışın yansıması ise diğer dizilere reyting düşüşü oldu.

Baba ve Üç Kız Kardeş gibi Kusursuz Kiracı dizisi de ilgi kaygına uğradı. İşte bu durumun devam etmesi halinde Fox TV’nin dizi için alabileceği erken final kararının endişesi birçok hayranı düşündürüyor.

Kusursuz Kiracı’nın beşinci yeni bölümü 27 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Fox TV’de ekrana gelecek ve reyting sonuçları da gelecek adına belirleyici olacak.

Mona ile Yakup karakterlerinin aşkının başladığı anlara şahitlik edeceksiniz.

Bu durum izleyicinin ilgisini fazlasıyla çekecektir ama reytinglere nasıl yansıyacağını tahmin etmek ise zor görünüyor.

Kusursuz Kiracı konusu nedir, oyuncuları kimler? Balat’ta hangi apartmanda çekiliyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir