Türkiye’nin kanını donduran Dilek Albayrak olayına Gülpınar köyü sakinleri ne tepki verdi? Şok ifadeler…

featured

Ailesi tarafından yıllarca istismar edildiğini iddia ederek Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuran Dilek Albayrak’ın anlattıkları tüm Türkiye’nin kanını dondurmuştu.

17 yaşındaki Dilek ve kocası Bahattin’in stüdyoda anlattıkları herkesi şoke etti. Gaziantep’te doğduğu köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyen Dilek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. “Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!” demişti.

17 yaşındaki Dilek Albayrak’ın anlattıkları tüm Türkiye’nin kanını dondurdu! “Annemle babam beni satıp izliyorlardı”

Dilek’in kocası Bahattin’in “Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim.” ifadelerini kullanmasıyla birlikte stüdyo karışmış ve kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulduğunu söyleyen damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine ateş püskürmüştü.

Ailesi tarafından pazarlanan Dilek Albayrak olayında şok eden gerçek! Annesi, kocasına aşık olmuş…

GÜLPINAR HALKI İDDİALARI KABUL ETMEDİ

600 kişinin yaşadığı Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Gülpınar köyünün muhtarı Cuma Seçkin, 17 Nisan 2021 yılında Dilek ve Bahattin’in iddiaları üzerine 22 kişinin gözaltına alındığını ve tüm ifadelerde Bahattin ve Dilek’in tecavüz ve cinsel istismar suçlamalarını kabul etmediklerini vurguladı.

DEFALARCA CANLI YAYINA BAĞLANMAK İSTEDİK”

Olay TV’nin haberine göre, Sekiz yıldan bu yana Gülpınar köyünün muhtarlığını yaptığını Bahattin adlı şahsın Dilak Albayrak ile dördüncü evliliğinin yaptığını ve 15 yaşındaki baldızına cinsel istismar ederken yakalandığını belirten Gülpınar köyü muhtarı Cuma Seçkin şöyle konuştu:

“Bahattin bizim köyümüzün dışında olan bir bağ evi satın aldı. Bu bağ evi yakınında Dilek’in evide bulunmaktadır. Dilekin babası bir fabrikada çalışan gariban bir işcidir. Dürüst bir insandır, bu olayı duyar duymaz. Bahattinin uyuşturucu ve cinsel istismar yaptığını öğrendi. Bunun üzerine jandarma olaya el koydu. Biz bu proğrama bağlanmak ve derdimizi anlatmak için defalarca telefonla canlı yayına bağlanmak istedik. Ama sayın sunucu ve tarafsız yayın yaptığını iddia eden Didem Arslan Yılmaz bize cevap hakkı vermediği gibi adeta haksızca infaz edilmemize göz yumdu.”

KÖYLÜLERİN İSYANI

Gülpınar köyü sakinlerinden ve Gaziantep’te bir fabrikada çalışan Cuma Akraz, Bahattin Albayrak’ın Kilis doğumlu olduğunu ve bu kişinin köyümüzü töhmet altında bıraktığını ce bütün iddiaların yalan olduğunu söyledi.

Didem Arslan Yılmaz’ın Gülpınar köyünde 17 Nisan’da olan olayla ilgili hiç bir araştırma yapmadan Dilek ve Bahattin Albayrak adlı yalancıların ve iftiralarının araştırmadan yapmasını doğru olmadığını ve Gülpınar’da yaşayan insanların vebalini aldığını söyleyen Cuma Akraz “Biz köy halkı olarak Bahattin ve Didem Albayrak için suç duyurusunda bulunduk. Bu olayla ilgili hiç kimse göz altına alınmadı. Sayın Gaziantep valisi Davut Gül bir açıklama yapmıyştır. Bahattin Albayrak’ın evinde uyuşturucu, tabanca ve cinsel sapkınlıklarla ilgili aletler, ilaçlar böyle bir insana nasıl inanıyorlar diyerek hayretler içerisindeyiz” diye konuştu.

MAĞDURLARDAN BÜYÜK TEPKİ

17 Nisan 2021 tarihinde 22 kişi ile birlikte gözaltına alınan ve daha sonra denetimli serbestlikle bırakılan Ferdi Avcı, kendisinin jandarma tarafından göz altına alındığını ve Bahattin ile Dllek Albayrak’ın kendisine iftira attığını vurguladı:

“Bu iki şahısla bırakın bir arada olmayı, tek kelime bile etmedim. Bu olay yüzünden psikolojim bozuldu ve köy halkının yüzüne bakamıyorum. Her gün denetimli serbestlik yüzünden yedi kilometre yürüyerek imza atıyorum. İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı. Devlet büyüklerimden rica ediyorum.”

https://www.youtube.com/watch?v=3VYTNLv91YY

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir