Epstein fuhuş adasına giden Türkiye güzeli Banu Küçükköylü kimdir?

ABD'li çocuk istismarcısı milyarder Jeffrey Epstein davasına ait dosyalar yayımlandı. Dosyada, Epstein'in birçok ünlü isimle beraber çocukları istismar ettiği adaya gidenlerden birinin eski Türk model Refia Banu Küçükköylü olduğu görüldü. Peki Refia Banu Küçükköylü kimdir? İşte detaylar...

featured

2015 yılında Epstein‘e yönelik suçlamaları içeren davanın kayıtları üzerindeki gizlilik geçtiğimiz hafta çarşamba günü kaldırıldı. Mahkemenin bu kararının ardından dosyada  Refia Banu Küçükköylü ve yüzlerce ismin yer aldığı anlaşıldı. Mahkemenin gizlilik kaldırdığı isimlerin suçlu ya da suçlu olmadığı bilinmiyor.

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Epstein’in dava dosyaları, son günlerde herkesin ilgisini çekmiş durumda. Kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara siyasetçilerden Mossad’a uzanan ifşalar yer alıyor. Son olarak dava dosyasıyla ilgili, ilgi çekici bir gelişme yaşandı.

 

Dosyada yer alan isimler arasında bir de Türk çıktı. Refia Banu Küçükköylü. Hakkında pek az bilginin bulunduğu Küçükköylü, insanlar arasında şimdilik gizemini koruyor.

 

REFİA BANU KÜÇÜKKÖYLÜ KİMDİR?

Epstein mahkeme kayıtlarında ilk olarak Nadya Marçinko’nun ifadesinde adı geçen Küçükköylü, Türkiye’de Luxe proje&Gayrimenkul emlak adıyla vergi kaydı olan bir firma sahibi bu firma aynı zamanda ABD’de de faaliyet gösteriyor.

Epstein’in Fransız ortağı Jan Luc Brunel ile Türkiye’ye daha önce gelip gittiği biliniyor.  Marçinko’nun 13 Nisan 2010’da alınan ifadesine göre  Brunel’in Türkiye’den kız çocuklarını getirdiğinde yanında Refia Banu Küçükköylü’de varmış.

Benzer Haberler
turabi-firat-banu-kucukkoylu
Epstein fuhuş adasına Türkiye’den giden 2 pedofili sapık kim?
kurtlar vadisi
Kurtlar Vadisi’nde işlenen Epstein skandalı hayrete düşürdü
Virginia Giuffre seks kasetleri
Epstein belgelerinde bir skandal daha! “17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapması için…”
Epsteinin-calistigi-ünlüler
Yalova depreminde kaybolan çocuklar Epstein seks adasına mı kaçırıldı?

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde oteller ile anlaşarak ”çocuk oyuncu ve dizi oyuncusu bulma” kılıfı altında otellerde seçme yaptırarak kayıtlara göre en az 4 çocuğun Epstein şebekesine getirilmesinde katkısı olduğu biliniyor fakat bu sayının daha fazla olduğu düşünülüyor.

İngiliz gazetesi ”The Sun”ın 15 Ağustos 2021 yılında yaptığı ‘‘Royal Retreat Prince Andrew being tracked by lawyers who ‘planned to ambush him on Windsor Castle horse ride” başlıklı habere göre 1972 doğumlu olan Refia Banu Küçükköylü’den, ”Epstein’ın gizemli ortağı “banu” yatırım çalışanı Refia Banu Küçükköylü” olarak bahsediliyor.

Ve yine aynı haberde o yıllarda Los Angeles’tan ayrılarak Türkiye’ye geldiği düşünülüyor.

Ayrıca, Refia Banu Küçükköylü’nün 1993 yılında Türkiye güzellik yarışmasına katıldığı biliniyor. Fakat isim benzerliği mi olduğu konusu bilinmiyor. Eğer her ikisi de aynı kişi ise: Eski Türkiye Üçüncü Güzeli, Manken ve sinema oyuncusu olan R. Banu Küçükköylü, “Gereği Düşünüldü” filminde rol almış. Aynı zamanda Prens Andrew ile ilgili bir haberde 49 yaşında olduğu ve Yatırım Asistanı olduğu yazıyor.

 

ÇOCUK KAÇAKÇILIĞINA MI KARIŞTI?

Dosyadaki bilgilerden ve çıkan haberlerden Banu Küçükköylü’ daha sonra emlakçı olarak sistem içinde yer almaya başladığı da görülüyor.

Epstein’in Fransız ortağı Jan Luc Brunel ile Türkiye’ye daha önce gelip gittiği biliniyor. Epstein’un pilotunun ifadesine dayandırılan ifadelerde ” Brunel’in Türkiye’den kız çocuklarını getirdiğinde yanında Banu Küçükköylü”da vardı” denildi. Pilotun 2010 yılında alınan ifadelerinden yola çıkılarak yapılan haberlerde, “Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde oteller ile anlaşarak çocuk oyuncu ve dizi oyuncusu bulma kılıfı altında otellerde seçme yaptırarak kayıtlara göre en az 4 çocuğun Epstein şebekesine getirilmesinde katkısı olduğu biliniyor fakat bu sayının daha fazla olduğu düşünülüyor.” denilmişti. İngiliz gazetesi The Sun’ın 15 Ağustos 2021 haberde Banu isimli bir kadınından sözedildi ve Banu Küçükköylü, Epstein ile yakın arkadaş olan ve adaya giden diğer isimlerden Prens Andrew’un yatırımcısı olduğu da öne sürüldü.

Epstein’in uçağına binen ikinci Türk ise Turabi Fırat. Fırat, lüks bir otelin çalışanı olarak biliniyor ve Epstein’in uçağına büyük olasılıkla iş amaçlı bindiği tahmin ediliyor. Epstein’in kirli işlerine aracılık eden pilotu, yolcular hakkında bilgi vermekten kaçındığı için yolcuların fedofili, fuhuş ve tecavüz çarkı için uçağa binip binmediği anlaşılamadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir