Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu ödüyor? Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama 2024

Emekli maaşı promosyonları, 2024 yılı ocak ayı itibarıyla bankalar tarafından güncellenmeye başladı. Emeklilik hakkı kazanan veya bankalarla olan taahhüt süresi sona eren vatandaşlar, bankaların güncel emekli promosyon tutarlarını merak ediyor. Bankalar belirlenen asgari tutarların üzerinde promosyon verebiliyor ve bu da emekliler için fırsat kapısı aralıyor. Bankalar belirledikleri yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 15 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sunmaya başladı. Peki, 2024 ocak ayı itibarıyla hangi banka ne kadar maaş promosyonu veriyor? İşte bankaların güncel emekli promosyon ücretleri.

banka promosyonları

Emekli maaşlarına yapılan zamlarla birlikte, 2024 ocak ayında ING Türkiye ve Türkiye Finans promosyon tutarını 15 bin TL’ye güncelledi.

Bu doğrultuda ING Türkiye ve Türkiye Finans’a emekli maaşını taşıyan emekliler 15 bin TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

Bankaların son açıkladığı emekli maaşı promosyonları ise şöyle:

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı’nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir