TRT 1 Gönül Dağı 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Gönül Dağı dizisi 67. bölümde nefesleri kesti. Farklı bir senaryoya sahip olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü fragmanı heyecanla bekleniyor. Peki Gönül Dağı dizisi 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

featured

Ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 67. bölüm TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını heyecanla bekliyor. 67. son bölümde evlilik yıldönümleriyle Dilek’in ölüm gününün çakışması, Asuman’ı mutsuz etti. Ramazan’ın bu durumu ortadan kaldırmak için Asuman’a hazırlayacağı sürpriz diziye damga vurdu. Peki TRT 1 Gönül Dağı 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? TRT 1 ile Gönül Dağı izle

GÖNÜL DAĞI 67. BÖLÜM KONUSU

Gedelli kasabasının boşaltılmaması için canla başla çalışan Taner’in karşısında bakanlığın gönderdiği mühendis durmaktadır. Taner, mühendis engelini aşıp kasabanın taşınmasını durdurabilecek midir? Evlilik yıldönümleriyle Dilek’in ölüm gününün çakışması, Asuman’ı mutsuz etmektedir. Ramazan’ın bu durumu ortadan kaldırmak için Asuman’a hazırlayacağı sürpriz ne olacak?

Dilek’in ölümünden çok fazla etkilenen ve sürekli kendini suçlayan Kenan, Elif’i de kaybetmekten korkmaktadır. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuktan sonra Kenan’ın alacağı karar ne olacak? Veysel’in Ankara’ya iş için gitmesinden sonra Cemile belirsiz hastalık belirtileri göstermeye başlar. Hastaneye gidince öğreneceği gerçek ne olacak?

GÖNÜL DAĞI 68. FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Gönül Dağı 68. fragmanı henüz yayınlanmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir