Trendyol’un kadın vücudunu metalaştıran reklamı tepki çekti

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tepki çekti. Trendyol’un kadın vücudunu metalaştıran reklamı gündem oldu.

featured

Kadınların vücut hatlarını aşırı şekilde gösterecek kıyafetlerin tanıtımının yapıldığı reklam yapan Trendyol’un kadın vücudunu metalaştıran reklamı, sosyal medyada tepki çekti.

Söz konusu reklam için farklı görüşte yorumlar yapıldı.

Trendyol’da rezalet! Müşteriye küfreden satıcıyı korudular

İşte Trendyol’un kadın vücudunu metalaştıran reklamına gelen yorumlar:

‘’sürekli karşıma çıkan reklam görsel bu nasıl tayt reklamı anlayamadım, kadın poposunu bütün hatları belli olacak şekilde öne çıkarmış bir de üstüne fiyonk eklemiş.

benim de kadın vücudunu metalaştırdığım reklam görselidir. çok meta olmuş, ben de metalaşmış seviyormuşum demek ki.

iki kelam edip eleştirsen senden kötüsü, yobazı, dincisi yoktur. bunu giymek özgürlüktür. giyen “ben seks objesi değilim tağam mığğğ” diyebilir ama senin laf etmen yobazlıktır. götüm çok güzel bir hediyedir, açmasını bilene.

onlyfans gibi uygulamalarda dijital o*ospuluk yapanların övüldüğü sözlükte gereksiz bir duyara konu olmuş reklam. reklam için g*tünün fotoğrafını çektiren model bile dert etmiyorsa bunu, ben niye sorun edeyim. para ve şöhret için her yol mübah diyen kadınlar düşünsün.

o hatun o işi bedava yapmıyor. kimsenin kimseyi metalaştırdığı falan yok. sen paraya belli bir çizgiden sonra hayır dersen senden kimse istifade edemez.

aynı zamanda erkegi ,kadini da yaniltan reklamdir,sozkonusu ürünü alinca aynı popuya sahip olacagini dusunursun.

bunun için başlık mı açılır lan. ona bakarsan zibilyon tane ürün kataloglarında bunların hardcore versiyonlarını görsen onlara da başlık açmalısın. bu arada siyah tulum tayt modeli de harbi fenaymış.

nafaka alan kadın taytı satsa metalaştırmamış olacaktı. işte bunlar hep meta.

bizim spor salonunda bunun fiyonksuzunu giyiyor hatunlar. bence aşırı saçma ve amaçsız ama insanlar sergilemeyi seviyor, bir şey diyemiyorsun. burada trendyol değil aslında metalaştıran, bizzat kadınların kendileri.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir