Trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne tüküren Irmak Arıcı günler sonra özür diledi

featured

İnternette yayınladığı şarkılardan sonra Mustafa Ceceli ile düet yapan ve popüler hale gelen Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı bir sürücünün yüzüne defalarca tükürmesi ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

“Korona salgını varken birine tükürmek suç” diyen adamın kolunu da sıkan genç şarkıcının o anları kameralara yansımıştı.

Irmak Arıcı’dan rezil hareketler! Trafikte tartıştığı adamın yüzüne böyle tükürdü…

Olaydan kısa bir süre sonra sahne aldığı mekanda şarkı söylemek yerine hareketsiz durmayı tercih eden Arıcı, ikinci bir skandalla gündem olmuştu.

Tartıştığı sürücünün yüzüne tüküren Irmak Arıcı’dan yeni skandal! Sahnede kendini kaybetti…

“HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM”

Tepkilerin odağı haline gelen Arıcı, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak özür diledi. Arıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için çok üzgünüm, benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız onunla affedersiniz biliyorum… Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim her şarkı sizin sayenizde büyüdü… Milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim sizi seven Irmak…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir