Irmak Arıcı’dan rezil hareketler! Trafikte tartıştığı adamın yüzüne böyle tükürdü…

featured

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı ‘Mühür’ şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü.

“Korona salgını varken birine tükürmek suç” diyen adamın kolunu sıkan genç şarkıcının o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken Arıcı, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

“Kaçmak istediğimde önüme arabayı kırdı”

Arıcı’nın skandal hareketlerine maruz kalan sürücü, “Uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman önüme arabayı kırdı” ifadelerini kullandı.

“Hiçbir şey göründüğü gibi değil”

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili Irmak Arıcı cephesinden Milliyet’e şu açıklama yapıldı:

“Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mobese görüntülerini aldık, inceleniyor. İzlediğiniz, görüntülerin sadece son bölümü. Yasal süreci başlattık.”

Irmak Arıcı kimdir?

31 Temmuz 1998 tarihinde Çankırı’da doğan Irmak Arıcı’nın küçüklüğü Çankırı’da geçmiştir. Aslen İzmirli olan Arıcı, eğitim hayatını burada tamamlamıştır.

Müzik hayatında amatör Youtube videolarıyla başlayan Arıcı, ‘Gece Gibi Gönlün’ isimli şarkısına klip çektikten sonra büyük bir çıkış yakalamış ve Youtube üzerinden takipçi sayısını arttırmıştır. Mustafa Ceceli ile düet yaptığı ‘Mühür’ şarkılarıyla adını geniş kitlelere duyurmuştur. ‘Mühür’, müzik listelerinde birinci sıraya yerleşmiştir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir