Trabzonspor, Antalyaspor’u devirdi! Yarı finale yükselen ilk takım oldu

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna doludizgin devam ediyor. Bordo-mavililer, çeyrek final maçında ağırladığı son finalist Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek kupada yarı finale yükselen ilk takım oldu.

featured

Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılarak yarı finale yükseldi.

İŞTE FIRTINA’YA TURU GETİREN GOLLER:

Trabzonspor’un maçtaki gollerini 12. dakikada Edin Visça ve 89’da Berat Özdemir kaydederken, bordo mavili ekibin bir golü ‘VAR’ kararıyla iptal edilirken maç boyunca üç topu da direkten döndü.

VİSCA’DAN HAYATINI KAYBEDEN TARAFTARIN KIZINA FORMA

Trabzonspor’un İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Eyüp Yusuf’un kızı Melisa Yusuf da maçı izledi.

Bordo-mavili kulüp tarafından maça davet edilen Melisa Yusuf’a Edin Visca tarafından forma hediye edildi.

Edin Visca

RAKİBİ BEŞİKTAŞ VEYA KAYSERİSPOR OLACAK

Trabzonspor’un yarı finaldeki rakibi 2 Mart Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından belli olacak. Vodafone Park’taki mücadeleyi kazanacak olan takım final yolunda bordo-mavililerle eşleşecek. Türkiye Kupası’nda yarı final maçları iki aşamalı oynanacak ve ilk maçlar 19-20 veya 21 Nisan’da, rövanş maçları ise, 10-11 veya 12 Mayıs’ta yapılacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir