Kırgızistan’da deprem sonrası haber alınamayan Tolgahan Sayışman’dan açıklama geldi

Dün akşam Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki deprem sonrası iş için Kazakistan'da olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan haber alınamadı. Sevenlerini korkutan olay sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

featured

Dün akşam Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki deprem sonrası iş için Kazakistan’da olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman‘dan haber alınamadı. Sevenlerini korkutan olay sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

 

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nde 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan olmak üzere bölge ülkelerinde de hissedildi. Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te yaşayan halk, şiddetli sarsıntı sonrası evlerini terk edip sokaklara akın etti.  İş için Kazakistan’da bulunan oyuncu Tolgahan Sayışman’dan deprem sonrası haber alınamadığı öne sürüldü.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Kendisine ulaşılamadığı söylenen Tolgahan Sayışman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sayışman, paylaşımında “Sıkıntı yok. Şükür en güvenilir yerdeyim” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir