Tanju Özcan resti çekti! Kılıçdaroğlu’na karşı CHP Genel Merkezi’ne yürüyor

Tanju Özcan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yürüyüşe başladı. Özcan, "adalet ve değişim" yürüyüşüne başladı. Özcan, yürüyüş öncesi "Ata'm, senin kurduğun ve Cumhuriyet'i kuran Cumhuriyet Halk Partisi şu anda maalesef başarısız insanlar tarafından yönetiliyor" diyerek Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı “istifa” sesleri yükseldi ancak Kılıçdaroğlu bu seslere kulağını tıkayarak kendisini eleştirenleri bir bir hedef tahtasına koydu. Bunlardan biri de CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan

ADALET VE DEĞİŞİM YÜRÜYÜŞÜNE BAŞLADI

Özcan, CHP’den tasfiye edilmek için disipline sevk edilme kararı sonrası “adalet ve değişim” yürüyüşüne başladı. CHP’den 1 yıllığına ihraç edilen Özcan, geçtiğimiz ay partisine döndükten sonra Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı bırakmasını istemiş, ardından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. Bunun üzerine ‘başkaldırı’ açıklaması yapan Özcan, Bolu’dan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğini duyurmuştu.

ÖZCAN YÜRÜYÜŞE BAŞLADI

Tanju Özcan, Bolu’dan Ankara’ya yürümek için yollara düştü. Bolu’da meydanda toplanan halka kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tanju Özcan ardından günler sürecek yürüyüşüne resmen başladı. Tanju Özcan’a yürüyüşünde kalabalık bir grubun da eşlik ettiği görüldü.

CHP YÖNETİMİNE SERT ELEŞTİRİ

Tanju Özcan yürüyüşüne başlamadan önce Atatürk’e seslenirken CHP yönetimini de eleştirdi. Özcan konuşmasında “Ata’m, senin kurduğun ve Cumhuriyet’i kuran Cumhuriyet Halk Partisi şu anda maalesef başarısız insanlar tarafından yönetiliyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmasını tamamlayan Tanju Özcan, ceketini ve kravatını çıkardıktan sonra beyaz bir şapka takıp eline de ‘değişim’ yazılı pankartı aldıktan sonra Ankara yoluna düştü.

“İSTİFA” ŞARTI KOŞMUŞTU

Özcan, daha önce yaptığı açıklamada yürüyüşün sadece Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlık’tan vazgeçmesi halinde iptal olacağını söylemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir