Survivor’da son eleme adayı kim oldu? Survivor’da dördüncü dokunulmazlığı hangi takım kazandı

Survivor'da dokunulmazlık oyunun kazananı ve haftanın son eleme adayı olan ismi merak ediliyor. Ünlüler ile gönüllüler takımının yarışmacılarının kıyasıya mücadelesi sürüyor. Mavi Takım 2 konseyde toplam 4 aday çıkardı. Cansu ve Halil'in ardından Aziz ve Ertuğ'da eleme adayı oldu. Daha sonra Kırmızı Takım'dan Murat 5. eleme adayı oldu. Peki dördüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

featured

Survivor‘da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme potasına çıkan isimler sorgulanmaya başladı. Dominik’te heyecanın yükseldiği Survivor’da ilk beş eleme adayı belli oldu. Survivor’da geçtiğimiz hafta mücadelelerinde Halil ve Cansu eleme potasında yer alan isimler olmuştu. Son olarak eleme potasından çıkamayan isim Murat oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da dokunulmazlığı kazanan takım heyecanla bekleniyor. Oyunu kazanan dokunulmazlıkla birlikte ödülün de sahibi olacak.

18 Nisan Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan takım henüz belli olmadı.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU MU?

Gönüllüler Takımı 2 konseyde toplam 4 ismi potaya çıkardı. Cansu ve Halil’in ardından Aziz ve Ertuğ’da eleme adayı oldu. Ünlüler Takımı’ndan ise ismi 5 kez yazılan Murat haftanın 5. eleme adayı olmuştu. Yeni eleme adayı henüz belli olmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir