Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 26 Mayıs Survivor Meksika ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor All Star yarışmasında Meksika ödülü için kıyasıya bir rekabet yaşandı. İki takım da eğlencenin hat safhada olduğu ödül için parkurda büyük efor sarf etti. Peki, Survivor ödülü hangi takım kazandı?

featured

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler, Meksika ödülü için nefes kesen bir mücadele sergiledi.

Oyunun kazananı Meksika’ya gidiyor, şehrin önemli kanallarında tekne turu yapıyor. Ardından yöresel müzik sanatçıları müzikleri ile eşlik edecek ve rodeo şov izlenecek. Kazanan yarışmacılar yemek yiyip Justen Bieber konserine gidecek. Günü lüks otelde konaklayarak geçirecek.

Survivor’dan elenen Seda Ocak video paylaştı: Açlık yok Survivor’da, arkada mangallar yanıyor

KADINLAR OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI

Haftanın ikinci ödül oyununun kadınlar bölümünü Ayşe’nin sayısı ile ünlüler alırken erkekler yarışı da 7-7 başa baş devam etti. Erkeklerde oyunu alan gönüllüler oldu. İki takım da en iyilere çıktı. Ayşe’nin sayısı ile ödül ünlüler takımının oldu.

Eski Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! Alev emojileri yağdı…

ANIL’DAN HİKMET’E; DEĞERLİ DEĞİLSİN…

Berkan’a karşı kaybeden Anıl, oyun kenarından ‘Baravo’ diyen Hikmet’e ”Bravo’ deme sen” şeklinde yanıt verdi. Ardından ikili arasında kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Anıl, ‘Sakatlığımla dalga geçme’ diyerek tepki gösterdi. Hikmet de demorilize ettiğini savundu.

Anıl, “Ayağımı burktum geçmiş olsun diyeceğine ‘kazanınca çözdüm kaybedince ayağım ayağım’ diyorsun. Ayıp ayıp.” dedi. Hikmet ise “Ben seni demoralize etmeye çalışıyorum, ne diyeyim.” sözlerine karşılık ise Anıl, “Sen beni demoralize edecek kadar değerli değilsin, anla artık şunu.” yanıtını verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir