Survivor’dan elenen Seda Ocak video paylaştı: Açlık yok Survivor’da, arkada mangallar yanıyor

Survivor'da girdiği ilk potada elenerek herkesi şaşkına çeviren Seda Ocak, dün Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla Survivor'la ilgili olay yaratan açıklamalarda bulundu.

featured

Survivor Seda Ocak, 2022 All Star’ın yayınlanmaya başlamasından bu yana hiç eleme potasına girmeyen yarışmacılar arasında yer almıştı.

Survivor’ın son dönemlerinde takımlarda kişi sayısının azalmasıyla ve gönüllüler takımının 6 dokunulmazlık kaybetmesiyle birlikte potaya girmek zorunda kalan Seda Ocak, ilk elemesinde adaya veda etti.

SON AÇIKLAMASI OLAY YARATTI

Geçtiğimiz akşam Instagram hesabından videolar paylaşan ve Survivor’la alakalı yorumlarda bulunan Seda Ocak, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Paylaşımında yorumlarda bulunan Ocak, “Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor’da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor” diyerek dikkat çekti.

Daha sonrasında ise gülmeye başlayan Seda Ocak, bu tarz yorum yapanlar vardır ya diyerek “Survivor izleyicisinin böyle şeyi vardır ya. Ben 62 kilo gidip 49 kiloya düştüm. Sonra ödüller büyüyünce, kokonata bastırınca, balıkları yedikten sonra anca toparladım. Emeğe saygı lütfen” diyerek bu söylemleri dile getirenlere açıklamada bulundu.

Eski Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! Alev emojileri yağdı…

“EMEĞİME SAYGI OLSA BEN BURADA OLUR MUYUM”

Açıklamalarının devamında, “Emeğimize saygı lütfen, emeğime saygı olsa ben burada olur muyum Allahınızı severseniz” diyerek bir yandan da eski takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Survivor Seda Ocak, ada dönüşü göndermeli bir paylaşım yaptı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir