Survivor’da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 29 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler ikinci dokunulmazlık mücadelesinde yeniden karşı karşıya geldi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Haftanın ikinci gitme adayı kim oldu?

featured

Survivor All Star’da iki takım da hem dokunulmazlık hem de ödül için karşı karşıya geldi. İlk eleme adayı ünlülerden çıkmıştı. 29 Mayıs akşamı ikinci eleme adayı da oyunun hemen ardından belli oldu. İşte, Survivor’da yaşananlar…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da iki takım kıran kırana mücadelelerle nefes kesti. Zorlu parkurda yarışmacılar bir kişiyi daha potaya sokmamak için yarıştı. Başa baş geçen mücadelenin ödülü de mercimek çorbası, lahmacun ve salatadan oluşan bir yemek menüsü. Ayrıca kazanan takımı sinema veya havuz keyfi bekliyor.

Kadınlar yarışını gönüllüler aldı, erkekler yarışı gerçekleşti. Erkekler mücadelesinde 7-7’lik beraberlik yerini Berkan’ın sayısı ile galibiyete bıraktı.. 29 Mayıs Survivor dokunulmazlığını kazanan takım gönüllüler oldu.

Atakan, dokunulmazlığı aldıktan sonra, ” Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üç de sıçrar çekirge bu.” şeklinde sözşer sarf etti. Arından Anıl’ın da Atakan’a yanıt vermesiyle tartışma büyüdü. Konseyde de konu değerlendirildi ve iki taraf da sonunda anlaşma sağladı.

ACUN ILICALI, ”ÖLÜMDEN DÖNDÜM” DİYEREK ANLATTI

Acun Ilıcalı, ada konseyinde İspanya’da yaşadığı bir anıyı anlattı. Ilıcalı, ”İspanya’ya boğa koşusuna gitmiştik. Boğa koşu yaparken önümdeki arkadaş takılıp düşünce, bende arkama bakarak koşutuğumdan ona takılıp yere düştüm. Arkama baktığımda boğanın geldiğini gördüm. Boğa ağırlığını vermeden üzerimden geçti. Sonra devamında da karşıdan başka bir boğa geliyordu. O gün de kırmızı renk giymiştim, bizim hayvan hiç renk körü değildi, kalabalığın içinde beni gördü. Garip bir an yaşamıştım, Direkten geri geldim diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Survivor Berna Keklikler’den olay hareket! Kalçalarını sevgilisinin suratına dayadı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor’da ilk dokunulmazlığı ünlüler takımı kaybetmiş ve ada konseyinde ise en çok oyla eleme potasına Anıl girdi. İkinci gitme adayı da ünlülerden Ayşe oldu.

Survivor’dan elenen Seda Ocak video paylaştı: Açlık yok Survivor’da, arkada mangallar yanıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir