Survivor’da elenen isim belli oldu! Duygusal anlar yaşandı

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor eleme heyecanı dün akşam izleyiciyle buluştu. Haftanın eleme adayları tek tek belli olurken SMS oy sıralaması ile bir kişi adaya veda etti.

featured

Survivor‘ın 36.bölümünde ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü parkurunda mücadele etti. Oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım olmuştu. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor’dan elendi.

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜN KAZANANI

Haftanın eleme konseyi öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde kazanan takımın sevdiklerinden gelen fotoğraflı mesajları okuyacağı açıklandı. Heyecan dolu karşılaşmada kadınlar ve erkeler ayrı ayrı parkurda yarıştı.

Kadınlar mücadelesinde kazanan takım gönüllüler olurken, erkekler mücadelesinde de ipi göğüsleyen yine gönüllüler oldu. Böylece bu hafta Survivor All Star’da iletişim ödülünü kazanan takım gönüllüler oldu. Yakınlarından gelen mesajları okuma şansı elde eden gönüllüler takımı gözyaşlarına boğuldu.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

İki takım hafta boyunca dokunulmazlık yarışına çıktı. Eleme adayları ise Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım oldu. Acun Ilıcalı elenen ismi Aşkım olarak duyurdu. Aşkım geçtiğimiz haftalarda yedeklerden Survivor’a katılmıştı.

Aşkım veda etmesinden dolayı yaşadığı üzüntüyü gizleyemedi. Ünlüler takımına iki hafta önce gelen Aşkım’ın elenmesi takım arkadaşları tarafından da üzüntü ile karşılandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir