Survivor’da eleme adayları kim, 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayları araştırılıyor. Ünlüler ile gönüllüler takımının yarışmacıları kıyasıya mücadele verdi. Mavi takım 2 konseyde toplam 4 aday çıkardı. Cansu ve Halil'in ardından Aziz ve Ertuğ'da eleme adayı oldu. Peki 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme potasına girecek isim kim oldu? İşte cevabı...

featured

Survivor‘da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme potasına çıkan isimler sorgulanmaya başladı. Adada heyecanın yükseldiği Survivor’da ilk dört eleme adayı belli oldu. Survivor’da geçtiğimiz hafta mücadelelerinde Halil ve Cansu eleme potasında yer alan isimler olmuştu. Bugün eleme potasına yeni isimler belli oldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI KAZANDI

Survivor’da dokunulmazlığı kazanan takım heyecanla beklendi. Oyunu kazanan dokunulmazlıkla birlikte ödülün de sahibi oluyor. Oyunun ödülü ise muhteşem bir ızgara şölen tabağı ve karaoke gecesi.

17 Nisan Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan takım henüz belli oldu. Dokunulmazlığın kazananı Gönüllüler Takımı oldu.

İşte merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı;

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Gönüllüler Takımı 2 konseyde toplam 4 ismi potaya çıkardı. Cansu ve Halil’in ardından Aziz ve Ertuğ’da eleme adayı oldu.

Kaybeden Ünlüler Takımı eleme adayının belirlenmesi için oylamaya başladı.

İsmi 5 kez yazılan Murat haftanın 5. eleme adayı oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir