Survivor araba ödülünü kim kazandı? 15 Haziran Survivor araba oyununun galibi kim oldu?

Survivor All Star'da bireysel yarışma dönemi başladı. Son elemenin ardından yarışmacılar büyük araba ödülü için karşılaştı. Kazanan kişi Survivor'ın geleneksel araba ödülünün sahibi oldu. Peki, Survivor araba ödülünü hangi yarışmacı kazandı, araba markası nedir?

featured

Survivor All Star’da araba ödülü heyecanı yaşandı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor’da yeni bir araba ödülü oyunu gerçekleşti. İki takım yarışmacıları bireysel olarak performanslarını sergiledi. Geleneksel oyunda isimler, ilk olarak sıralama turuna çıktı ve ardından rakipleri ile araba ödülü için karşılaştı. İşte, Survivor araba ödülü…

Seversin’in Asya’sı İlayda Alişan’ın eski sevgilisi şaşırttı! Meğer Survivor’da yarışmış

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler olarak başlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında son düzlüğe girildi. Yarışmacılar ilk bireysel oyunlarına araba ödülü için çıktı. Finale sayılı zaman kala Survivor’da yarışmacılar ilk olarak sıralama turuna çıktı ve rakipleri belirlendi. Survivor yarışmacıları yeni nesil Lexus NX arabası için parkura çıktı.

Yarışmacıların karşılaşmaları şu şekilde oldu:

Nagihan – Adem
Ayşe – Hikmet
Berkan – Nisa
Ogeday – Batuhan

Yarı final eşleşmelerinde Nisa – Hikmet, Adem – Batuhan ile karşılaştı.

İki yarışın sonunda finale yükselen Nisa ve Batuhan oldu. 3’e 3 süren mücadelenin son oyununu alan Batuhan ödülün sahibi oldu.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sütyensiz haliyle videoya çekildiğini fark edince göğüslerini elleriyle kapattı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir